Nenovalda automašīnu un ietriecas klostera vārtos

Autoavārija notikusi ap trijiem naktī, kad pagaidām nenoskaidrotos apstākļos transportlīdzekļa vadītājs nav novaldījis spēkratu un ietriecies klostera vārtu stūrī, pa ceļam nolaužot dzelzs margas, sabojājot pakāpienu pie Mūzikas skolas ieejas un klostera vārtus. Par trieciena spēku liecina arī betona atkritumu urna, ko automašīna burtiski „paķērusi” līdzi, sašķaidot pret klostera mūra žogu.

Sazinoties ar Valsts policijas Jēkabpils iecirkņa priekšnieku Zigmundu Januševski, viņš informēja, ka policijas vienībai ierodoties notikuma vietā, autovadītājs transportlīdzekli jau bija pametis, un šobrīd tiek skaidrota gan vadītāja personība, gan negadījuma apstākļi.

Savukārt klostera kalpotājs „JV” atzina, ka automašīnas vadītājam esot paveicies palikt dzīvam pēc šāda trieciena, jo vārtus var salabot. Viņš arī norādīja uz varbūtību, ka automašīnas vadītājs, spriežot pēc sadauzītā stikla blakussēdētāja pusē, nav bijis viens. Iespējams, negadījuma letālu iznākumu novērsuši arī nostrādājušie drošības spilveni.

Autore un foto: Aleksandra Ugrika

TOP Komentāri

avatar