Mūziķi apvienojas aicinājumam ziedot smagi slimu bērnu rehabilitācijai

Kā norāda viena no fonda dibinātājām un valdes loceklēm Elita Mīlgrāve: „Mēs, Mārtiņa Freimaņa draugi un kolēģi, esam izvirzījuši mērķi – turpināt Mārtiņa aizsākto darbu, palīdzot tiem, kam tas nepieciešams visvairāk. Tāpēc jau vairākus gadus esam izveidojuši ciešu sadarbību ar biedrību “Dižvanagi”, kuri rūpējas par bērniem ar īpašām vajadzībām. Šajā reizē vēlamies atbalstīt biedrības organizēto mājas rehabilitācijas programmu. Redzot, ka programma ne tikai sniedz cerību vecākiem, kuri audzina bērnus ar īpašām vajadzībām, bet patiešām uzlabo šo bērnu dzīves kvalitāti, aicinām mūsu domubiedrus un citus cilvēkus iesaistīties ar savu ziedojumu.”

Kopējā summa, kas nepieciešama programmas īstenošanai pusgada garumā, ir 26000 EUR, no kuriem šobrīd ir piesaistīti tikai 7000 EUR. Programmas ietvaros vecāki saņem gan teorētisku, gan praktisku apmācību, lai savam bērnam pēc individuāli izstrādāta rehabilitācijas plāna turpinātu terapiju mājas apstākļos. Speciālisti attālināti turpina konsultēt ģimenes pusgada garumā, nepieciešamības gadījumā veicot izmaiņas rehabilitācijas plānā un pielāgojot to bērna vajadzībām.

Ziedotāju ērtībai fonds ir izveidojis atsevišķu projektu, kas atrodams fonda mājas lapas ziedojumu sadaļā. (https://www.mff.lv/donate/project/15) Programmā iesaistīto ģimeņu vārdā fonds jau iepriekš izsaka visdziļāko pateicību par atbalstu.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar