Milzu zaķi atgriežas Rīgā

„Zaķu paslēpes” sevī apvienos izstādi un radošu sacensības garu – ar kartes palīdzību ir iespēja meklēt un atrast objektus, tā aizraujoši pavadīt laiku kopā ar draugiem un ģimeni. Dzīvespriecīgie zaķi ir paslēpušies Vērmanes dārzā, Esplanādē, Līvu laukumā, Doma laukumā, Bastejkalnā, Baumaņa skvērā un Latvijas universitātes skvērā, pie koncertzāles “Mazā Ģilde”, modes un izklaides centra “Rīga Plaza”, bērnu rotaļu centra “City Kids”, kā arī laukumā pie Brīvības pieminekļa un Kongresa nama.   

Visas nedēļas garumā ikviens apmeklētājs tiek aicināts iesaistīties spēlē, radoši izpausties, uzņemt fotogrāfijas pie zaķu figūrām un bildes publicēt savos sociālajos tīklos (facebook, twitter, instagram), izmantojot tēmturi #kurzakis. Noslēdzoties izstādei – spēlei  „Zaķu paslēpes”, interesantāko bilžu autori savā īpašumā iegūs vērtīgas balvas.

Zaķu figūras būs skatāmas visu Lieldienu nedēļu – no 10. līdz 17. aprīlim –  no plkst. 9 līdz plkst. 22.  

Zaķu noformēšanā ir iesaistījušies dažādi Latvijas uzņēmumi un organizācijas, piešķirot tiem neparastus vizuālos tēlus, tādējādi radot unikālus pilsētvides mākslas darbus.

 

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar