Melnā kafija ziedo sporta veterāniem

Fonda pārstāvēto sportistu atbalstam tiek īstenoti dažādi pasākumi, taču viņu dzīves kvalitātes uzlabošanai ir nepieciešams tieši finansiālais atbalsts. Tāpēc MELNĀ KAFIJA no šī gada sākuma tirdzniecībā ievieš speciāli apzīmētus MELNA COFFEE sērijas produktus, no kuru pārdošanas 1 eiro cents tiks novirzīts sporta veterānu atbalstam. Lai arī speciāli apzīmēti produkti visās Latvijas mazumtirdzniecības vietās vēl nav pieejami, kopš 1. janvāra 1 eiro cents no katra pārdotā MELNA COFFEE produkta jau tiek ziedots sporta veterāniem.

 „Latvijas sportisti palīdz valsts vārdu nest pasaulē, saņemot cieņu veiksmes mirkļos, taču pie pirmās neizdošanās vai „spīdēšanas” laikam beidzoties, tiek nepelnīti aizmirsti. Pat vēl vairāk – LATVIJAS OLIMPIEŠU SOCIĀLAJAM FONDAM atbalstīto, leģendāro sportistu dzīves līmenis bieži robežojas ar nabadzības slieksni un daudzkārt viņiem trūkst līdzekļu, lai ārstētu jaunībā gūto traumu un savainojumu sekas. Kā Latvijas ražotājs uzskatām par savu pienākumu iestāties par savējiem – ne tikai celt sporta veterānu enerģiju ar produktiem, ko fondam sniedzam jau kopš 2009. gada, bet spert soli tālāk un kopā ar Latvijas iedzīvotājiem sniegt viņiem reālu materiālu palīdzību,” stāsta MELNĀ KAFIJA ģenerāldirektors Mārtiņš Čakste.

„Esam pateicīgi par līdzšinējo MELNĀ KAFIJA atbalstu Latvijas sporta veterāniem un šogad uzsākto projektu ar Latvijas iedzīvotāju iesaisti, kur katram ir iespēja sniegt savu palīdzīgo roku sporta veterāniem, iegādājoties MELNA COFFEE produktus. Saziedotie līdzekļi palīdzēs uzlabot fonda atbalstīto sportistu dzīves kvalitāti un galvenokārt tiks novirzīti sporta veterānu medicīnisko izdevumu segšanai,” atzīst LATVIJAS OLIMPIEŠU SOCIĀLĀ FONDA vadītāja Uļjana Semjonova.

MELNĀ KAFIJA atbalsta arī jaunos sportistus

Pašmāju kafijas ražotājs MELNĀ KAFIJA Latvijas sportistus atbalsta jau vairākus gadus – ne tikai veterāni, bet arī jaunie sportisti regulāri tiek apgādāti ar Ķekavā ražoto produkciju. Aizvadītā gada nogalē MELNA COFFEE produktus ar vēlējumu, lai tie celtu sportisko garu vēl augstākā līmenī, saņēma Rīgas domes Izglītības un sporta departamenta rīkotā konkursa „Rīgas Sporta laureāts 2013” visi 30 nominētie sportisti individuālajos sporta veidos un 8 komandu sporta veidos. Savukārt godalgotā šaha lielmeistare Laura Rogule saņēma uzņēmuma sagādāto speciālbalvu – kafijas kapsulu aparātu ar 160 kapsulām.

„Ražojot produktu, kas ceļ enerģiju, izvēlamies to pasniegt to profesiju pārstāvjiem, kam enerģija nepieciešama jo īpaši, lai gūtu panākumus tajā, ko dara. Jau vairākus gadus atbalstām sportistus, šogad ar kafiju apdāvinājām arī Rīgas skolotājas,” skaidro M. Čakste.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar