“Melnā Kafija” investē jaunākajās tehnoloģijās

„Jaunākās tehnoloģijas ir nopietns palīgs vadības procesu efektivitātes palielināšanā, it īpaši paplašinot darbību ārpus Latvijas robežām un dinamiski palielinot pārdošanas apjomus. Mēs lepojamies, ka esam pirmie, kas novērtēs mūsdienīgākās tehnoloģiju iespējas biznesa vadības procesu organizēšanā,” stāsta SIA „Melnā Kafija” ģenerāldirektors Mārtiņš Čakste.

 

SIA „Melnā Kafija” Microsoft Dynamics AX sistēmu izmanto kopš uzņēmuma dibināšanas brīža un jau novērtējusi tās priekšrocības. Šobrīd jaunā Microsoft Dynamics AX2012R3 sistēma piedāvā daudz jaunas iespējas, piemēram, mobilo aplikāciju, pilnu funkcionalitāti ar lietotāja interfeisam vajadzīgajām valodām un daudzu valstu lokalizāciju, kas ir īpaši atzīmējama, jo dod iespēju automatizēt sadarbības procesus ar uzņēmuma filiālēm citās valstīs, proti, notiekošie biznesa procesi kļūst pārskatāmi vienā integrētā sistēmā.

 

Savukārt oficiālā Microsoft partnera Latvijā, SIA „ASKIVM” biznesa vadītājs Ivars Mačiņš stāsta, ka lielākais izaicinājums ir uzņēmumu darbinieku gatavība ātri pielāgoties mūsdienīgajām interneta tehnoloģiju iespējām. Atkarībā no uzņēmuma darbības specifikas, ieguvējs ir ne tikai uzņēmuma vadītājs, kurš iegūst iespēju „turēt roku uz pulsa” vienmēr un visur. „Sistēmas ieviešanas gadījumā ieguvēji var būt teju visi darbinieki, tikai ļoti svarīga ir darbinieku apmācība un motivēšana, lai sekmīgi un pilnīgi izmantotu visas sistēmas sniegtās iespējas,” norāda Ivars Mačiņš.

 

Microsoft Dynamics AX pilna funkcionalitāte pieļauj pat automatizētu noliktavas vadību un plānošanu, transportēšanas procesu plānošanu un izpildes kontroli, ražošanas vadību un uzraudzību, kā arī daudzas citas efektīvam biznesam nepieciešamas funkcijas. Saskaņā ar Microsoft oficiālā pārstāvja sniegto informāciju, Microsoft nepārtraukti pilnveido Microsoft Dynamics AX sistēmu. Nule laista klajā jaunākā uzņēmumu vadības un resursu plānošanas sistēma Microsoft Dynamics AX2012R3, kuru kā pirmo Latvijā ieviesis pašmāju kafijas ražotājs „Melnā Kafija”.

TOP Komentāri

avatar