Mazais Zaļais atgriežas ar singlu „No Sevis Neaizbēgsi”

Krūmiņš atzīst: „Tas, ka biju prom, nenozīmē, ka neradīju neko, vienīgi nokļuvu punktā, kad ieraksti tika pabīdīti malā. Notika dažādas izmaiņas manā dzīvē, kas arī atnesa līdzi vairākas svarīgas atziņas. Šī dziesma nedzima manā galvā vakar, tai bija jaierauga dienas gaisma jau pirms gada, tomēr man vajadzēja līdz tam nokļūt dabiskā ceļā, nepiespiežot sevi, necenšoties mākslīgi radīt – radīšanas pēc. „No sevis neaizbēgsi” ir kā noslēgums interesantam dzīves periodam, kā arī sākums kaut kam jaunam, cerams labākam. Esot prom sapratu, ka šī ir lieta, ko vēlos darīt, ka bez tās nevaru. Tādēļ arī tāds nosaukums, kurš arī, būtībā, raksturo dziesmas galveno ideju. Mums katram ir jāsaprot, kas mums ir svarīgs dzīvē, un no tā nevajag bēgt. Klipa pašmērķis nebija radīt kaut ko “wow”, bet gan atskatīties uz to, kas jau ir bijis. Materiāls, pie kura tiek strādāts, kas tiks apvienots gaidāmajā EP, ir, kā es pats teiktu, sajūtu, pārdomu un atziņu kopums, kuras ieguvu,”meklējot citu sevi”.”

Mazais Zaļais debitēja 2011. gadā ar debijas relīzi „13”, plānotais EP, kura nosaukums tiks atklāts tuvākajā laikā, būs viņa otrais studijas solo albums. Mazais Zaļais līdz šim sadarbojies ar vairākiem uz vietējās hiphop skatuves atzītiem mūziķiem – Punkts uz I, Kashuks, Grifs u.c.

Dziesma „No sevis neaizbēgsi” no 15. jūlija ir pieejama bezmaksas lejupielādei Mazā Zaļā bandcamp profilā, kurā atrodama arī informācija visiem, kuri plāno veidot šī skaņdarba remiksu. Dziesmu producējis Roberts Banis jeb RoBeats un ieraksts veikts Dirty Deal Audio studijā, Anša Kolmaņa gādībā.

Īpašs paldies, Mārtiņam Pavasarim par to, ka uzrunāja mani brīdī, kad bija jāizdara izvēle- palikt svešumā vai atgriezties mājās. Šķiet, ka izdarīju pareizo izvēli!

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar