MAXIMA GRUPĖ jauna vadītāja

Šogad aprīlī Mindaugs Bagdonavičs kļuva par MAXIMA GRUPĖ holdinga kompānijas “Vilniaus prekyba” valdes priekšsēdētāju. Viņš turpinās darbu šajā amatā, kā arī būs atbildīgs par AKROPOLIS grupas kompāniju darbību. Tāpat viņš arī koordinēs mazumtirdzniecības biznesa attīstību Spānijā.

 

“MAXIMA GRUPĖ ir izveidojusi plašu un veiksmīgu starptautisku mazumtirdzniecības veikalu tīklu. Ņemot vērā kompānijas ilgtermiņa stratēģiju, mēs esam nolēmuši labāk definēt uzņēmuma darbību, atbildības un prioritātes,” saka Mindaugs Bagdonavičs, “Vilniaus prekyba” valdes priekšsēdētājs.

 

Neringa Janavičiūte ir strādājusi “Vilniaus prekyba” uzņēmumos kopš 1994. gada, sākot savu karjeru kā tirdzniecības vadītāja. Pēc tam viņa vadīja pārdošanas un mārketinga departamentus MAXIMA grupas uzņēmumos. 2002. gadā Neringa Janavičiūte vadīja “Vilniaus Akropolis” un viņai tika uzticēta pirmā lielākā Baltijas iepirkšanās centra “Akropolis” atvēršana. Pēdējos sešus gadus viņa bija mārketinga direktore MAXIMA grupas uzņēmumos, kā arī direktoru padomes locekle.

 

“Esmu pateicīga par man izrādīto uzticību un esmu gatava tālāk sekmēt uzņēmuma panākumus. Mani galvenie mērķi ir turpināt iesākto grupas uzņēmumu izaugsmi, stiprināt to iekšējo kompetenci, vadību, reputāciju un sasniegt MAXIMA GRUPĖ stratēģiskos mērķus,” saka Neringa Janavičiūte.

 

MAXIMA GRUPĖ tika izveidota 2007. gadā. Tā ir kompānija, kas pārrauga mazumtirdzniecības uzņēmumus Lietuvā, Latvijā, Igaunijā, Polijā un Bulgārijā. 2013. gada beigās šajās valstīs bija atvērti 508 MAXIMA X, MAXIMA XX, MAXIMA XXX, ALDIK un T-MARKET veikali. Lietuvā bija 230, Latvijā 144, Igaunijā 71, Bulgārijā 42 un Polijā 21 veikals. Visos uzņēmumos un darbības valstīs MAXIMA GRUPĖ nodarbina vairāk kā 30 tūkstošus cilvēku. 2013. gadā MAXIMA GRUPĖ konsolidētais apgrozījums palielinājās par 5,9% un sastādīja 2,519  miljardus eiro bez PVN.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar