Mārupe meklē novada daiļdārzu 2015

Līdz 20.jūlijam mārupieši aicināti konkursā pieteikt gan savus daiļdārzus, gan iekoptus apstādījumus pagalmos, skvēros un terasēs. Gaidīti ir arī uzņēmumu, iestāžu un organizāciju pieteikumi. Objektus konkursam var pieteikt to īpašnieki, kā arī jebkura cita persona, kas pieteikumu ir saskaņojusi ar objekta īpašnieku.

Dalība konkursā ir vienkārša – aizpildīta pieteikuma anketa līdz 20.jūlijam jānosūta uz e-pastu marupesvestis@marupe.lv vai jāiesniedz Mārupes novada Domes sekretariātā, Daugavas ielā 29, Mārupē. Pieteikumu var sūtīt arī pa pastu uz adresi: Mārupes novada Dome, Daugavas iela 29, Mārupe, LV-2167. Pieteikto objektu apskati un vērtēšanu dabā konkursa žūrija veiks laikā līdz 31.jūlijam.

Ar mērķi novada iedzīvotājus mudināt savas dzīves un darba vietas sakopšanā un estētiskas vides veidošanā konkursu sadarbībā ar Mārupes novada Domi rīko biedrība “Pierīgas Partnerība”. Konkursa laureāti saņems naudas balvas, pārsteiguma balvas no konkursa atbalstītājiem z/s “Purkalni” un SIA “Paganels Būve”, kā arī īpašu Domes pateicību.

Konkursa pieteikuma anketa, nolikums un vērtēšanas kritēriji pieejami interneta vietnē www.marupe.lv/aktuali/konkursi un Mārupes novada Domes sekretariātā, Daugavas ielā 29.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar