Mārtiņš Ruskis izdod dziesmu „Raudiet smieklus”

Mūzikas autors ir pats Mārtiņš Ruskis, teksta autors – Toms Barons Lūķis, dziesmas aranžējumu veidoja Pēteris Upelnieks.

„Sākot rakstīt šai dziesmai mūziku, domās kādu laiku dzīvoju ar tekstu, līdz pienāca īstais brīdis ņemt rokās ģitāru un radīt jaunu melodiju!”, saka Mārtiņš.- „Dziesmā „Raudiet smieklus” vissvarīgākais ir pats dziesmas teksts. Tajā ieklausoties ikviens, ja gribēs, varēs sadzirdēt pats savu stāstu. Man šī dziesma ir par mūžīgi “pareizo” lietu kārtību un par to, kā cilvēki cenšas uzspiest savu viedokli, neieklausoties viens otrā!” skaidro māklsinieks. „Ar dziesmas aranžētāju Pēteri Upelnieku arī šoreiz bija ļoti viegli sastrādāties. Izstāstīju Pēterim savu aptuveno redzējumu par dziesmu sajūtu līmenī, viņš to ļoti ātri uztvēra un radīja, manuprāt, patiesi lieliski atbilstošu pavadījumu!” rezumē Mārtiņš.

Teksta autors Toms Barons Lūķis par dziesmu saka: – „Mēs spējam pamanīt lietas, nav svarīgi tās ir kļūdas vai ikdienišķu rituālu vadīti notikumi,  bet mēs baidāmies vai drīzāk esam par aklu, lai pamēģinātu uzvilkt dzīves kreklu otrādi un spētu sajust, ka emocionālais komforts, ko pilnveido patīkamu sajūtu gamma – ir mūsu pašu radīts, un šis jaunais tandēms, lai tad kalpo kā vēstnesis tam, ka nav laika braukāt apkārt pa pasauli un meklēt sevi vai savu garīgumu, bet gan ir jārīkojas tagad!”

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar