Martā Rīgā priekšnesumu sniegs mūziķis araabMuzik

AraabMUZIK dzimis un audzis Rodas salā ASV, dominikāniešu-gvatemaliešu ģimenē. Savā muzikālajā gaumē ietekmējies no Dr.Dre, Hi-Tek, Dj Khalil un citiem, pateicīgs liktenim par iespēju augt drošā vidē, atšķirībā no lielas daļas ASV hip-hop māksliniekiem. Jau no 10 gadu vecuma apguvis bungu spēli, vēlāk pievērsies taustiņinstrumentiem, viņš jau vairākus gadus rada un izpilda skaņdarbus, izmantojot mūzikas producēšanas un atskaņošanas iekārtu MPC, ar kuru strādā tikpat virtuozi, kā pasaulslavenais grupas Blink-182 dalībnieks Travis Barker ar bungām.

AraabMUZIK ir iespējams ātrākais un ritmiskākais šīs skaņu mašīnas virtuozs, un viņa uzstāšanās apmeklētāji lielākoties bauda, izbrīnīti un sastinguši vērojot mūziķa kustības. AraabMUZIK, īstajā vārdā Abraham Orellana, uzsver, ka viņš šo mūziku rada un izbauda, nelietodams jebkādas aizliegtās vielas, turklāt savus pieprasītos bungu un efektu pavadījumus rada dažās minūtēs. Tos novērtējuši un savos skaņdarbos izmanto Young Jeezy, Ludacris, ASAP Mob, Azealia Banks, Fabolous un citi populāri mūziķi, turklāt araabMUZIK bijis albumu līdzproducents tādiem ietekmīgiem vārdiem mūzikā kā, piemēram, 50 Cent, Lloyd Banks, arī Latviju 2011. gadā apmeklējušie Mt Eden. AraabMUZIK uzstājies kopā ar Skrillex, ASAP Rocky, Baauer u.c., kā arī veidojis remiksus vairāku atpazīstamu mūziķu skaņdarbiem, kas ieguvuši popularitāti klausītāju vidū internetā.

AraabMUZIK Rīgā 24. martā priekšnesumu sniegs savas turnejas ietvaros, Latvijā viesodamies pirmoreiz, lai tālāk dotos uz Lietuvu. Biļetes uz priekšnesumu Sapņu Fabrikā no 28.februāra 17:00 pieejamas Ticketpro.lv un tirdzniecības vietās no 8 eiro. Informācija www.concertsandfestivals.lv. Piedāvā IC Concerts.

TOP Komentāri

avatar