Martā, aprīlī un maijā siltuma cena saglabāsies nemainīgi zema

Siltumenerģijas cena martā Rīgā ir arī zemākā Baltijas valstu galvaspilsētu vidū. Tā ir par 23% mazāka nekā Viļņā un par 17% zemāka, salīdzinot ar apstiprināto siltumenerģijas tarifu Tallinā.

Siltumenerģijas cena martā, prognozes aprīlī un maijā noteiktas, pamatojoties uz akciju sabiedrības „Latvijas Gāze” šī gada 10.martā publicēto paziņojumu Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā „Latvijas Vēstnesis” – par dabasgāzes tirdzniecības cenu 277,46 EUR/tūkst.nm3 (195 Ls/tūkst.nm3) martā un prognozēm aprīlī, maijā.

Uzņēmums ik mēnesi savā interneta mājaslapā www.rs.lv informē par faktiski piemērojamo siltumenerģijas cenu, balstoties uz AS „Latvijas Gāze” publicēto paziņojumu Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā “Latvijas Vēstnesis”” līdz tekošā mēneša 10.datumam par dabasgāzes tirdzniecības cenu.

Atbilstoši Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2013.gada 29.maija lēmumam Nr.89 „Par akciju sabiedrības „RĪGAS SILTUMS” siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifiem”, siltumenerģijas cena var gan samazināties, gan palielināties, mainoties dabasgāzes tirdzniecības cenai. 

TOP Komentāri

avatar