„Lullubies of the World” nopērkama arī Latvijā

„Lullubies of the World” mūzikas CD ar 25 skaistākajām pasaules šūpuļdziesmām tagad var iegādāties visās „Zvaigzne ABC”, „Jāņa Rozes” un „Globuss” grāmatnīcās Latvijā. Tur pat ir nopērkama 128 lapaspušu biezā šūpuļdziesmu grāmata, kurā ir apkopota 51 šūpuļdziesma no 37 pasaules valstīm ar to notīm un oriģinālo tekstu, kā arī katras dziesmas tulkojumu angļu valodā. Grāmatai komplektā nāk līdzi CD(ar dziesmu pavadījumu), ar kura palīdzību jaunās māmiņas saviem mazuļiem var pašas dziedāt šīs šūpuļdziesmas.

Arī latviešu šūpuļdziesma „Aijā, žūžū” dziedātājās Diana Moon izpildījumā ir iekļauta „Lullabies of the World” šūpuļdziesmu izlasē. Tieši šī „ Aijā, žūžū” dziesmas versija ir kļuvusi par pēdējā pus gada vispopulārāko šūpuļdziesmu Latvijā. Par šo faktu liecina „ Latvian iTune Top 20 Childrens Music Songs” topa dati, kurā tieši Diana Moon izpildītā „ Aijā, žūžū” jau 4. mēnesi pēc kārtas atrodās populārāko bērnu dziesmu desmitniekā.

„Lullabies of the World” CD un grāmata tika pirmoreizi izdota pērnā gada septembrī Vācijā, Austrijā un Šveicē un līdz šim bija nopērkama Latvijā tikai interneta veikalos. Šūpuļdziesmu pavadījumi ir iespēlēti ar autentiskiem konkrētās tautas instrumentiem. Albumā ir iekļautas šūpuļdziesmas no Armēnijas, Beļģijas, Vācijas, Ķīnas, Somijas, Francijas, Grieķijas, Indijas, Itālijas, Japānas, Korejas, Libānas, Jaunzēlandes, Ziemeļamerikas, Norvēģijas, Portugāles, Krievijas, Spānijas, Dienvidāfrikas, Čehijas, Turcijas, Ungārijas, Ebreju šūpuļdziesma un arī mūsu mazās Latvijas „Aijā, žūžū” šajā albumā un grāmatā ir atradusi sev siltu vietiņu.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar