Limbažu pagasta bērnudārza bērniem pagasts dāvina atstarojošās vestes

Ideja par to, ka bērniem nepieciešamas atstarojošās vestes, radusies pagasta pārvaldes vadītājam Dainim Jurkam. “Apzinoties, ka gada tumšākajā laikā noteikti nepieciešams lietot atstarojošu apģērbu, bērnu un autovadītāju drošībai nolēmām iegādāties atstarojošās vestes, lai mazie ķipari, stāvot autobusa pieturā agri no rīta un pēcpusdienā, būtu pamanāmi. Tas ir mūsu visu drošībai,” uzsvēra pārvaldes vadītājs.Pagasts saviem novada jaunākajiem iedzīvotājiem sarūpēja 130 atstarojošo vestu.
Noderīgo dāvanu pasniegšanā piedalījās arī Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Limbažu iecirkņa Kārtības policijas nodaļas inspektore Līga Vaisūne. Viņa atgādināja mazajiem par drošības noteikumiem uz ceļa un nodemonstrēja, kā darbojas policijas automašīnas sirēnas, uz ko mazie reaģēja ar īpašu aizrautību un interesi. Cits pat teicās izaudzis kļūt par policistu.
Dāvinājumu bērni turpat arī pielaikoja un nodemonstrēja, draiski rotaļājoties pagalmā. Audzinātājas bērniņus jau mīļi nodēvēja par mazajiem dzeltenajiem cālīšiem, arī viņas priecājās, ka tagad tos ikviens varēs saredzēt jau no attāluma. Ozolaines pirmsskolas izglītības iestādes vadītāja Zinta Skrastiņa bija gandarīta par pagasta pārvaldes dāvinājumu: “Mēs esam tik priecīgi, ka būsim koši un saredzami! Paldies pagasta pārvaldei, ka tagad bērni varēs droši nokļūt uz bērnudārzu un doties mājup.”

Foto: publicitātes

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
mamulite Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
mamulite
Viesis
mamulite

Laba dāvana bērniem!