Limbažu novada pašvaldība izdevusi kalendāru 2014.gadam

Pirms gada tika veidots sienas kalendārs ar Limbažu mākslas skolas audzēkņu zīmējumiem, bet šogad kalendāra 12 mēnešiem izvēlētas fotogrāfijas ar lauku labumiem, lai reklamētu un pastāstītu par saimniecībām un ražotnēm, kurās top gardumi. Katra mēneša atvērumā saimnieks veltījis teikumu savai produkcijai, tas personalizēts arī ar autogrāfu. 27.novembrī Igates pils Dzirnavu krodziņā notika kalendāra atvēršanas svētki, kurā piedalījās liela daļa uzņēmēju, kalendāra tapšanā iesaistītie un sadarbības partneri.

Uzrunājot sanākušos, Limbažu novada pašvaldības priekšsēdētājs Didzis Zemmers uzsvēra: “Tikko biju seminārā Rīgā, kurā runāja par uzņēmējdarbības attīstību novados un kā to veicināt, tad, manuprāt, šis ir ļoti labs piemērs tam, kā pašvaldība var atbalstīt jūs, uzņēmējus, par jums pastāstot. Šis arī ir labs aicinājums tiem, kas nedzīvo mūsu novadā, ieraudzīt un izrādīt interesi par jums un mūsu novadu. Prieks, ka produkts ir kvalitatīvs un paldies par sadarbību uzņēmējiem, fotogrāfiem par meistarīgo darbu un dizaina aģentūrai “Due”, ar kuru pašvaldībai izveidojusies veiksmīga un ilgstoša sadarbība”. Katrs uzņēmējs savā īpašumā saņēma jauno kalendāru, kā arī prezentēja savu ražoto, gardo produkciju, kuru klātesošie varēja nobaudīt.

Kalendārā 12 mēnešu garumā būs skatāmi gan jau iecienīti un labi zināmi ražotāji, piemēram, SIA Madara 93 konditoreja, SIA Matadors produkcija, Igates dzirnavu krodziņa gardā miežu putra, z/s “Gundegas” ražojumi, bioloģiskā z/s “Ezermalas” ar dziedniecības augu tējām, lavandu lauku saimniecība, N. Bomja maiznīca “Lielezers”, ābolu audzēšanas saimniecība “Reķi”, vīndaris Džons Brauns, “Jumpravdzirnavas” miežu produkcija, gan arī jaunumi – Gogelmogela mājas saldējums Stienē un Igates avota ūdens.

Gandrīz visi objekti iekļauti arī tūrisma apritē, piedāvā ekskursijas, iespēju iegādāties savu produkciju. Kalendāra dizainu veidojusi dizaina aģentūra SIA DUE, fotogrāfiju autori: A. Gaidis, D. Bome, N. Smelteris, M. Baltskars. Kalendāru varēs iegādāties Limbažu novada Tūrisma informācijas centrā, tā cena Ls 2,50 (3,56 eiro). Tas būs arī noderīga dāvana Limbažu novada pašvaldības sadarbības partneriem, lai pastāstītu un parādītu, cik bagāts ir mūsu novads un ka mēs lepojamies ar saviem saimniekiem un ražotājiem.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar