Liepājnieki neatbalsta totalizatoru un derību likmju pieņemšanas vietu atvēršanu

Jautājums par atļaujas izsniegšanu vai atteikumu izsniegt atļauju totalizatora un derību likmju pieņemšanas vietu atvēršanai piecās esošajās spēļu zālēs: O.Kalpaka ielā 66–3N, Klaipēdas ielā 68, Lielajā ielā 1, Pīlādžu ielā 31/33 un Rīgas ielā 71, tiks virzīts izskatīšanai 2.jūlija Attīstība komitejas sēdē un 9.jūlija Liepājas pilsētas domes sēdē.

Aptauja tika organizēta no 15.jūnija līdz 29.jūnijam. Tās mērķis bija noskaidrot, vai totalizatora un derību likmju vietas atvēršana konkrētajā vietā neradīs būtisku valsts un Liepājas pilsētas administratīvās teritorijas iedzīvotāju interešu aizskārumu.

Kā ziņots, Liepājas pilsētas dome 7.maijā saņēmusi sabiedrības ar ierobežotu atbildību „Joker LTD”  iesniegumu, kurā lūgts izsniegt atļauju sporta totalizatora un derību likmju pieņemšanas vietu atvēršanai Liepājā O.Kalpaka ielā 66–3N, Klaipēdas ielā 68, Lielā ielā 1, Pīlādžu ielā 31/33 un Rīgas ielā 71. Iepriekš minētajās adresēs jau atrodas SIA „Joker LTD” spēļu zāles „Joker”.

Azartspēļu un izložu likuma 42.panta trešā daļa nosaka, ka gadījumā, ja azartspēles paredzēts rīkot vietā, uz kuru nav attiecināmi Azartspēļu un izložu likuma 41.panta otrajā daļā noteiktie ierobežojumi, par atļauju organizēt azartspēles katrā konkrētajā gadījumā lemj pašvaldības dome (padome), izvērtējot to, vai azartspēļu organizēšana konkrētajā vietā nerada būtisku valsts un attiecīgās administratīvās teritorijas iedzīvotāju interešu aizskārumu.

Liepājas pilsētas dome

TOP Komentāri

avatar