Latvijas neraudātājs 2013

Saspringtā cīņā ar asarām un citiem dalībniekiem uzvaras laurus plūca pagājušā gada čempione Anželika Filipavičene, kura pārējos dalībniekus apsteidza ar meistarīgām sīpolu mizošanas un kapāšanas prasmēm un iepriekšējās sacensībās iegūtu rūdījumu. Konkursā savu izturību pret asarām veiksmīgi pierādīja arī viens no Latvijas spēcīgākajiem vīriem Dainis Zāģeris ar kolēģi Mareku Leiti, kuri pēc iekļūšanas finālā gan atzina, ka arī stipri vīrieši reizēm raud.

Sacensību atlases kārtā 18 drosminiekiem no visas Latvijas 20 minūtes bija jāmizo un jākapā sīpoli, nenobirdinot ne asaras. Savukārt konkursa finālā “neraudātājiem” bija jāsacenšas, kurš ātrāk nomizos un sakapās trīs lielus sīpolus. Sīpolu mizošanas un kapāšanas prasmēs sacensību dalībniekus apmācīja “Maxima” pavārs un galvenais tiesnesis Gints Osis, kurš pēc apbalvošanas ceremonijas atzīmēja, ka šogad dalībnieki esot izrādījuši krietni lielāku noturību pret asarām nekā pērn.

“Liels prieks, ka, neskatoties uz vakarnakts vētrainajiem laikapstākļiem, šī gada sacensībās varējām sastapt gana daudz drosmīgu un azarta pilnu dalībnieku. Tā kā lielākā daļa bezbailīgo bez asaru liešanas tika pat līdz finālam, jāsecina, ka šoruden esam īpaši rūdīti un gatavi it visam, pat vētrām. Ja spējam valdīt savas emocijas tik sarežģītā brīdī kā sīpolu griešana, tad noteikti spēsim tikt galā ar dažādiem dzīves pārbaudījumiem,” secina Viktorija Gulbe, “Maxima Latvija” Zīmola un komunikāciju departamenta direktore.

Kopumā sacensību laikā tika nomizoti un sakapāti 22,5 kilogrami sīpolu, kuri pēc pasākuma kopā ar citiem gardai sīpolu zupai nepieciešamiem produktiem tika nogādāti uz atbalsta centru bērniem un ģimenēm “Sirdsgaisma”.

Šī gada uzvarētājai, olainietei Anželikai Filipavičienei tikai par dažām sekundes simtdaļām piekāpās rīdzinieks Edijs Začs. Galvenais tiesnesis Gints Osis Edijam arī piešķīra atraktīvākā dalībnieka specbalvu, uzslavēdams par to, ka viņš ne uz brīdi nepārstāja runāt, tādējādi “izsitot” no līdzsvara savus konkurentus. Godpilnajā trešajā vietā ierindojās Nataļja Orehova. Visu trīs labāko rezultātu īpašnieki par savu izturību saņēma “Maxima” elektroniskās dāvanu kartes.

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
Mambo Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Mambo
Viesis
Mambo

Kā jau sīpols -sīva bija arī cīņa