Latvijā ražotos VIZULO gaismekļus uzstādīs pasaulē krāšņākajā slēpošanas kūrortā

Elitārā Francijas slēpošanas kūrorta Kurševelas (Courchevel) nakts trases jau šoziem izgaismos Latvijas uzņēmuma «VIZULO» ražotie lieljaudas LED gaismekļi. Ražotnē izgatavotie 140 Mustang un Owl gaismekļi ar kopējo jaudu 50kW izgaismos slēpošanas trases 2,5 kilometru garumā, tādējādi apliecinot  produktu augsto kvalitāti.

«2016.gadā vienā no lielākajām apgaismojuma izstādēm pasaulē Light+Building Frankfurtē iepazināmies ar mūsu Francijas partneriem. Šobrīd Francija ir viena no lielākajiem mūsu ražotnes eksporta tirgiem, 2017.gadā sastādot 14% no kopējā eksporta apjoma,» stāsta SIA «VIZULO» Valdes priekšsēdētājs Jānis Zeltiņš. “Pakāpeniski kāpinot sadarbības apjomus, pusotra gada laikā esam piegādājuši gaismekļus visā Francijā un Francijas pārvaldībā esošajā Reinjonas salā 1 miljona eiro vērtībā” piebilst J.Zeltiņš.

2017.gadā Britu nacionālais preses izdevums The Telegraph ierindojis Kurševelu pasaules krāšņāko slēpošanas kūrortu desmitnieka pirmajā vietā. Vairākos tūrisma ceļvežos tā atzīta par greznāko ziemas kūrortu Francijas Alpos.

SIA  ir Latvijas uzņēmums, kas ražo gan iekštelpu, gan āra LED gaismekļus ar savu zīmolu. Izmantojot inovatīvus risinājumus, uzņēmums spējis iekļūt starptautiskajā tirgū. 2015.gadā tas ieguva prestižo «The Rising Stars» titulu, kas tiek piešķirts daudzsološiem nozares uzņēmumiem, un iekļuvis grāmatā «Treasures of Latvia», kas palīdzējis darbā ar rietumvalstu klientiem. 2017.gadā uzņēmums saņēmis arī prestižo «Red Jackets» titulu.

Uzņēmums dibināts 2012.gadā, taču ražošanu uzsāka 2013.gada rudenī. Lielākā daļa speciālistu no «VIZULO» izpētes un attīstības inženieru komandas ir Rīgas Tehniskās Universitātes absolventi. 2017.gadā uzņēmums eksportēja ap 90% no visas saražotās produkcijas, kopumā uz 29 valstīm visā pasaulē – no Peru līdz pat Jaunzēlandei. Lielākie eksporta tirgi ir Francija, Holande, Igaunija, Islande, Izraēla, Jaunzēlande, Somija, Šveice un Vācija. Latvijas tirgū paliek vien ap 10% no kopējā  tirdzniecības apjoma.

2016.gadā uzņēmums pārcēla ražošanu uz Iecavu un šobrīd nodarbina 70 darbiniekus.

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar