Latvieši veic iespaidīgus būvdarbus Phjončhanas 2018 snovborda trasē

Phjončhanas 2018. gada Ziemas Olimpisko spēļu snovborda trases būvniecības darbi norit veiksmīgi un bez aizķeršanās. Latviešu speciālisti no uzņēmuma We Build Parks (WBP) sadarbībā ar ilggadējo vācu partneri Schneestern Dienvidkorejā atrodas jau trešo nedēļu un vēsta par pozitīvo būvniecības procesu.

WBP grupas komanda no Baltic Snowpark Agency, nesot Latvijas vārdu plašajā pasaulē, šobrīd izbūvē slopestyle trasi šī gada Ziemas Olimpiskajām spēlēm, kas notiks no 2018. gada 9. līdz 25. februārim. Darbi norit raiti, un milzīgo platformu aprises kļūst aizvien izteiktākas un papildinātas ar dažādām konstrukcijām.

Dienvidkorejā šobrīd atrodas BSA virzītājsspēks un uzņēmuma vadītājs Jānis Jansons ar komandas biedru Jāni Daļecki. Abi ir apmierināti ar apstākļiem, sniega daudzumu, temperatūru, kas svārstās no -5 līdz -20 grādiem. “Organizatori šogad ir labi pastrādājuši, sagatavojot mums pamatreljefu un nodrošinot ar jaunākajām būvniecības tehnoloģijām un sniega traktoriem. Sniegs ir pietiekami, viss ir saplānots un norit bez sarežģījumiem. Joprojām ir grūti aptvert, ka atrodamies šeit un ka šajā būvlaukumā norisināsies Olimpiskās spēles. Pirms pāris dienām saņēmām savu Olimpisko spēļu uniformu, kas tomēr rada realitātes sajūtu liek mums noticēt šim sapņu piepildījumam,” vēsta Jānis Jansons.

BSA būvē unikālus projektus visā pasaulē, un Olimpiskās spēles, bez šaubām, var saukt par triumfu uzņēmuma profesionālajā darbībā. Panākumus ir palīdzējis virzīt Vācijas uzņēmums Schneestern, kas šobrīd ir oficiālais sadarbības partneris. Schneestern ar gandrīz 20 gadu bagāto pieredzi un BSA ar latviešu neatlaidību un profesionālo komandu kopīgi ir izbūvējuši ceļu uz Olimpiskajām spēlēm. Sadarbība starp uzņēmumiem ir bijusi arī tādos projektos kā snovborda Pasaules Kausa sacensības, X Games, Nine Knights, Nine Queens, Nike Chosen Sessions, Air&Style un citos.

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar