Lattelecom atklāj 40 jaunas darbvietas Rēzeknē

„Zvanu centrā darbu sāks 26 rēzeknieši, bet pašlaik aktīvi meklējam vēl vairāk nekā desmit darbiniekus. Tādējādi kopā ar citiem Lattelecom grupas uzņēmumiem nodrošinām darbu jau vairāk nekā 200 Latgales reģiona iedzīvotājiem. Esam patīkami pārsteigti par jauno kolēģu profesionālo līmeni, kā arī vairāku valodu zināšanām, kas ir būtiska nepieciešamība zvanu centra darbiniekiem,” gandarījumu pauž Agnese Paegle, Lattelecom BPO izpilddirektore.

 

Kā uzsver Rēzeknes pilsētas domesizpilddirektors Raimonds Olehno: „Jaunā zvanu centra atklāšana ir stratēģiski nozīmīgs notikums gan pašam uzņēmumam, gan arī pilsētai kopumā – tas ir ieguldījums nodarbinātības veicināšanā un attīstībā. Mēs augsti vērtējam šādu uzņēmuma ierosmi un lepojamies ar sasniegumiem telekomunikāciju pakalpojumu sniegšanā.” Kā apliecina statistikas dati, Rēzeknē bezdarba līmenis trīskārt pārsniedz Rīgu (attiecīgi 18,0% un 5,6%*) un ir divas reizes lielāks nekā valstī vidēji (9,0%).

Interesenti savu CV un motivācijas vēstuli ar norādi „Zvanu centram Rēzeknē” aicināti sūtīt uz personals@lattelecombpo.lv

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar