“Laika Upe” laiž klajā Supernova 2019 dziesmas videoklipu

Nedēļu pirms Supernova 2019 pusfināla, ceturtdien, 24.janvārī, grupa Laika Upe publiskojusi videoklipu konkursa dziesmai “Listen To The Way That I Breathe”.

Video klipa režisora pienākumi uzticēti Guntim Spridzānam, kurš pieņēma izaicinājumu pārvērst dziesmu redzamā stāstā. “Šis ir stāsts par cilvēku, kurš piedzīvo cīņu ar vientulību, šaubām, bailēm un dusmām. Katra performance varonim ir jauns izaicinājums, kurā grūtākais ir uzvarēt sevi, jo tikai tā var doties tālāk un gūt panākumus. Grupa klipā simbolizē līdzcilvēku atbalstu, kas ir nozīmīgs ikvienam, lai iegūtu un stiprinātu pārliecību, drosmi un mieru.”

“Filmēšanas diena bija īsts piedzīvojums, jo tik tiešām nācās uzvarēt sevi. Uzstājāmies gan uz lielām, gan uz ļoti mazām skatuvēm, piedzīvojām salu uz klaja lauka un +33 grādus baseinā. Bet vislielākais prieks bija par cilvēku piedalīšanos un atbalstu, kuru saņēmām filmēšanas procesā,” stāsta grupas solists Guntis Nurža.

Video filmēšana notika K.K. fon Stricka villā, Buratino teātrī, GM Baseinā, Kultūras pilī Ziemeļblāzma un citās vietās. Operatora un montāžas darbu veica Ivars Utināns.

Ar dziesmu “Listen To The Way That I Breathe” grupa “Laika Upe” ir iekļuvusi Latvijas Televīzijas konkursa “Supernova 2019” pusfinālā.

Grupā “Laika Upe” ir apvienojušies pieci jauni un talantīgi mūziķi ar mērķi sasniegt mūzikas virsotnes gan Latvijā, gan ārpus tās. Katrs grupas dalībnieks ir ļoti atšķirīgs, un tieši tas vieno visus kopā un veido grupas harizmu. Optimisms ir grupas devīze un ceļvedis turpmākajiem darbiem un sasniegumiem, un tieši mūzika ir veids, kā to sniegt arī klausītājiem. 2018.gada vasarā grupa publicēja savu pirmo singlu “Debess Puses” un turpina strādāt pie jaunām dziesmām.

TOP Komentāri

avatar