“Labo darbu nedēļa” uzņem apgriezienus

Organizācija „Palīdzēsim.lv” speciāli izveidotajā mājas lapas sadaļā jau saņēmusi informāciju par pirmajiem paveiktajiem darbiem, piemēram, malkas talku Smiltenē, kur Smiltenes tehnikuma transporta nodaļas 3. kursu audzēkņi devās uz Smiltenes evaņģēliski luterisko draudzi, lai sanestu sazāģēto malku malkas novietnē. Talcinieki stāsta, ka viņus sagaidīja Smiltenes evaņģēliski luteriskās draudzes mācītājs Reinis Kulbergs un draudzes darbinieki. Audzēkņi darbu veica ar vislielāko atdevi. Darbu beidzot, skolēni iepazinās ar draudzes vēsturi, apskatīja baznīcas iekštelpas un pabija baznīcas tornī, kur pavēries skaists skats uz Smilteni. Atvadoties audzēkņi saņēma lielu paldies par izdarīto.

Arī Kandavas novada Zantes pamatskolas 4. klases skolēni metušies „Labo darbu nedēļā” ar pilnu sparu – sakārtojuši paši savas skolas garderobi, un tagad tajā ienākt ir prieks, jo tur valda kārtība.

            Arī citviet Latvijā tiek veikti labie darbi, un darāmā vēl ir ļoti daudz. „Palīdzēsim.lv” mājas lapā reģistrēti plānotie darbi, piemēram, rudens talka pie Cilvēkmuzeja Naukšēnos, kur vienīgajai muzeja teritorijas sētniecei sakopt apkārtni palīgā nāks Naukšēnu novada vidusskolas Skolēnu parlamenta dalībnieki.

            Arī Kuldīgā tiks izdarīts kas labs – rudens ražu, ko paši izaudzēja mazpulcēni, tiks ziedota Kuldīgas Diakonijas centra Zupas virtuvei.

 

Atgādinām, ka laikā no 13. līdz 19. oktobrim Latvijā norit „Labo darbu nedēļa”

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar