Labdarības skrējienā savāc 12 000 eiro

Pacilājošā un jautrā gaisotnē gan mazi, gan lieli ziemassvētku vecīši veica aptuveni 1,5 km garu distanci pa Vecrīgas ielām. Pasākumu atraktīvi iesildīja Valters Krauze un dziesmām skanot klātesošos iepriecināja koris Balsis Inta Teterovska vadībā. Ikviens skrējiena dalībnieks par distances veikšanu un atbalstu Latvijas bērniem saņēma piemiņas medaļu un saldumus no Pūre Chocolate. Savukārt atraktīvākās ģimenes saņēma simpātiju balvu no pasākumalieldrauga Robert Bosch.

Vēlamies pateikties visiem Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiena dalībniekiem un atbalstītājiem, ar kuru palīdzību ir izdevies savākt līdzekļus 12 000 eiro apmērā, kas palīdzēs 20 smagi slimiem bērniem izdzīvot. Esam gandarīti, ka arī šogad kopīgiem spēkiem esam spējuši sasniegt savu iecerēto mērķi, ziedojot un palīdzot. Ceram, ka kopīgiem spēkiem esam radījuši ticību Ziemassvētkiem un svētku brīnumiem arī ģimenēs, kurās aug bērniņi ar smagām veselības problēmām,” vērtē pasākuma organizatora Rotary International biedre un ERGO valdes locekle Ingrīda Ķirse.

Skrējienā piedalījās vairāk nekā 650 dalībnieku, to vidū bija arī skrējēji no Vācijas, Zviedrijas, Ķīnas, Austrijas un citām zemēm. Iepriekšējos sešos gados Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējienā Rīgā piedalījušies vairāk nekā 1880 dalībnieki, kuri ar savu dalību ziedojuši 68 178 eiro dažādiem labdarības mērķiem.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar