Labdarības akcijā „ZVAIGZNE AUSTRUMOS” savāktās dāvanas

Jau vairākus gadus Sīrijā notiek pilsoņu karš. Eiropas Komisijas oktobra ziņojumā konstatēts, ka 10,8 miljoniem šī konflikta rezultātā cietušajiem cilvēkiem nepieciešama humānā palīdzība. Bērni ir tie, kas no karadarbības sekām cieš visvairāk. Puse no visiem Sīrijas bēgļiem ir bērni, un šogad tiem pievienojas bēgļi no Irākas.

Pēteris Eisāns, akcijas „Zvaigzne austrumos” vadītājs: „Mēs, Latvijas iedzīvotāji, nevaram palīdzēt visiem bēgļu bērniem, bet mēs varam palīdzēt kādam no viņiem. Ar lielu prieku akcijā iesaistījās bērni no vairākiem bērnudārziem, vispārizglītojošām skolām, kā arī ģimenes ar bērniem un ļoti daudz labas gribas cilvēku visos Latvijas novados.”

Akcijas „Zvaigzne austrumos” norises laikā tika savāktas vairāk nekā 3500 kurpju kastītes ar dāvaniņām. Akcijā saņemtas arī kādas dāvanu kastītes no Lielbritānijas un Igaunijas. Tika ziedotas segas un nauda segu iegādei bēgļiem, jo Jordānijas mitekļos nav apkures, bet ziemas naktis mēdz būt bīstami aukstas. Tas viss ir sapakots 400 lielās kartona kastēs, kas pirmdien, 29. decembrī, tiks iekrautas jūras konteinerā nosūtīšanai uz Jordāniju.

Foto: publicitātes

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
bračka Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
bračka
Viesis
bračka

Ļoti labi! Lai prieks karā nomocītajiem bērniem!