Kustība “Par!” strauji palielina biedru skaitu un kvalificējas startam Saeimas vēlēšanās

Kustībai “Par!” kopš gada sākuma ir pievienojušies 150 jauni biedri. Kopā Kustības biedru skaits šobrīd ir jau 528, padarot to par spēcīgu politisko partiju, kas kvalificējas patstāvīgam startam Saeimas vēlēšanās.

Kustības “Par!” vadītājs Daniels Pavļuts: “Paldies Latvijas cilvēkiem, kas izvēlas iesaistīties, nevis stāvēt malā un kritizēt. Šī gada vēlēšanas nebūs ierastā izvēle starp labējiem un kreisajiem vai starp konservatīvajiem un liberāļiem, bet gan par kaut ko daudz lielāku. Tās būs izvēle par labu nākotnei, nekavējoties vakardienā. Izšķiršanās starp kustību un stagnāciju. Mūsu jaunie biedri izvēlas rītdienu.”

Kustību “Par!” veido spēcīgi jauni līderi, kas pārstāv liberāli un eiropeiski domājošo sabiedrības daļu Latvijā. Tie ir labi izglītoti cilvēki, kas guvuši pasaules pieredzi un atgriezušies Latvijā, lai strādātu, audzinātu bērnus un piedalītos Latvijas nākotnes tapšanā.

Kustības vēlēšanu programma balstās uz taisnīgas un modernas Latvijas ideju. Taisnīgā Latvijā valsts sniedz cilvēkiem labu veselības aprūpi, izglītību, cienīgu iztiku un drošas vecumdienas, un taisnīgu tiesu, bet Latvijas cilvēki maksā nodokļus, piedalās lēmumu pieņemšanā, visu mūžu mācās un rūpējas par sevi, tuviniekiem un vidi.

Informācijas tehnoloģiju eksperts Edgars Jēkabsons iestājās Kustībā “Par!”,jo “ir pienācis pēdējais laiks pašiem rūpēties par to, lai valsts būtu tāda, kurā gribētu dzīvot gan paši, gan vecvecāki, gan mazbērni. Tāpēc es piedalos kustībā, kas atbilst maniem uzskatiem un ļauj man  piedalīties labākas valsts un sabiedrības veidošanā.”

Starp Kustības biedriem ir daudz cilvēku, kas nekad politiskās partijās nav iesaistījušies un tieši Kustībā “Par!” saskata iespēju līdzdarboties atbilstoši saviem uzskatiem. Viņu vidū ir zinātnieki Vjačeslavs Kaščejevs un Andris Ambainis, aktrise Karīna Tatarinova un mākslinieks Ivars Drulle, sabiedriskās politikas lietpratējs Kaspars Bērziņš, IT eksperts Edgars Jēkabsons un daudzi cilvēki ar pasaules pieredzi, kas vēlas dzīvot Latvijā un veidot tās nākotni.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar