Kungu kvartālā būs Zemeņu balle un vakarā Zaļumballe

No plkst.10:00 līdz 16:00 ikviens kvartāla apmeklētājs aicināts Zaļajā tirdziņā iegādāties svaigus dārzeņus un zaļumus, kā arī izmantot iespēju un nopirkt vietējo ražotāju audzētās zemenes. Zemenes, tās būs it visur, arī tirgotāju gatavotajā zemeņu vīnā, saldējumā un konditorejas izstrādājumos. Vietējo daiļamatnieku roku čaklums būs nolasāms to piedāvātajā daiļamatniecības izstrādājumu klāstā. 

Plkst.11:00 uz sarunu par zemeņu nozīmi uzturā un to lomu veselīga dzīvesveida veicināšanā aicinās uztura speciāliste Laila Millere. Ikvienam interesentam būs iespēja iesaistīties sarunā un uzdot sev interesējošus jautājumus uztura speciālistei. 

Plkst.12:00 visi laipni aicināti kopā ar kvartāla saimnieci iemācīties pagatavot zemeņu ķīseli. Iegūtās zināšanas ikviens turpmāk varēs izmantot arī savā mājas virtuvē. Nobaudīt, uz dzīvās uguns pagatavto ķīseli, būs iespējams kopā ar kafejnīcas “Kaupiņdārzs” gatavoto zemeņu krēmu.

Plkst.12:30 Zemeņu boles gatavošana kopā ar restorāna “Barons Bumbierꞌs” bārmeņiem.

Bērnu priekam un līksmībai, no plkst.12:00, notiks rotaļas, dažādas atrakcijas un konkursi. Zemenes būs arī neiztrūkstoša bērnu aktivitāšu sastāvdaļa.  

Plkst.13:00 zemeņu izmantošana skaistumkopšanā kopā ar meistari no Kosmetoloģijas un masāžas skolas “Master Class”.

No plkst.19:00 līdz 23:00 ZAĻUMBALLE.

Par lustīgu atmosfēru un dancošanu rūpēsies lauku kapela “Paurupīte” un Liepājas Danču klubs.  Par alus darītavas “Brālis” alu, gardām uzkodām un armēņu šefpavāra cepto šašliku visa vakara garumā gādās kafejnīca „Kaupiņdārzs”. Ieejas maksa Zaļumballē: 3,00 EUR.

Sagaidīsim skaistāko vasaras mēnesi – jūliju kopā, svinot Zemeņu balli un izdancojoties Zaļumballē Kungu ielas radošajā kvartālā. 

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar