Kristīnes Jakušas pārvešana dzimtenē; aicina ziedot

37 gadus vecā Kristīne, lai arī ieguvusi augstāko ekonomisko izglītību, pirms 3 gadiem bija devusies darba gaitās uz Lielbritāniju, kur strādājusi vienkāršus darbus.  Ik mēnesi naudiņa tika sūtīta  uz Latviju, lai atbalstītu savu 17 gadus veco meitu, kura studē Rīgas dizaina un mākslas vidusskolā. Pēdējo gadu tradīcija bija, ka Kristīne vienmēr ir Latvijā savas meitas dzimšanas dienā un savā vārda dienā, kas ir vienā dienā – 24. jūlijā. Arī šogad biļetes bija jau iegādātas. Meitai Ievai šogad pilngadības – 18 gadi.  Tā kā bija paredzēts Latvijā uzkavēties ilgāku laiku, Kristīne neieradās Latvijā pagājušajos Ziemassvētkos. Kristīne ģimenes atmiņās paliks no tikšanas pērnajā vasarā…

Kristīnes vecāki ir skolotāji. Tētis Aivars ir matemātiskas skolotājs Lielvārdes vidusskolā, mamma Silvija ir latviešu valodas skolotāja Jumpravas internātpamatskolā. Kristīne bija viņu vienīgā meita.

Šobrīd svarīgākais ir pārvest Kristīni apbedīšanai dzimtenē. Tam nepieciešami 3000 eiro. Ģimenei šādu līdzekļi nav, tādēļ viņi lūdz līdzcilvēku atbalstu savas lielās nelaimes brīdī.

Ziedot.lv par ziedojumiem neietur nekādu komisijas vai starpniecības maksu. Visa ziedotā nauda 100% apmērā nonāk paredzētajam mērķim. Ziedot.lv administratīvās izmaksas netiek segtas no Jūsu ziedojumiem.

TOP Komentāri

avatar