Kļūsti par BK “Jēkabpils” karsējmeiteni!

BK “Jēkabpils” otro sezonu Latvijas Basketbola līgā noslēdza godpilnajā trešajā vietā. Līdz ar komandas sasniegumiem profesionāli attīstās un pilnveidojas arī tā neatņemama sastāvdaļa – karsējmeitenes.

Pieteikties karsējmeiteņu atlasei tiek aicinātas meitenes no 16 gadu vecuma – enerģiskas, disciplinētas, mērķtiecīgas un par sevi pārliecinātas.

Uzdevums atlasei – sagatavot nelielu priekšnesumu mūzikas pavadījumā, kurā tiek parādīta dejotprasme, akrobātikas elementi, lokanība, atbrīvotība un enerģiskums.

BK “Jēkabpils” karsējmeiteņu pienākumos ietilps: regulāri treniņu apmeklējumi, aktīva dalība mājas spēļu laikā Jēkabpils Sporta namā, dalība kluba sabiedriskajos pasākumos.

Kļūstot par BK “Jēkabpils” karsēju, tu gūsi iespēju apgūt un pilnveidot savu dejotprasmi profesionāla pasniedzēja vadībā, uzturēt sevi lieliskā formā, gūt pozitīvas emocijas, uzstājoties plašas auditorijas priekšā, un kļūt par neatņemamu kluba sastāvdaļu!

Karsēju atlase notiks ceturtdien, 24. jūlijā Jēkabpils Sporta namā, otrajā stāvā. Reģistrācija no plkst. 18.30. Atlases sākums plkst. 19.00

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar