Klasiskais Trikantālers iegūst prestižo Superior Taste Awards balvu

Iegūtā godalga apliecina siera augsto kvalitāti un atbilstību starptautiskiem standartiem.

Žūrija norāda – piešķirtā balva apliecina, ka zīmola Trikāta siers Klasiskais Trikantālers atbilst augstākajām Šveices siera Emmentaler garšas un kvalitātes prasībām. Superior Taste Awards konkursā sierus vērtē augsti kvalificēta žūrija: šefpavāri, vīnziņi un viedokļu līderi. Izvērtēšana notiek, dažādās pārtikas produktu kategorijās veicot „aklās degustācijas” un vērtējot produktus 100 ballu skalā. Produkti vērtēti pēc pirmā iespaida – ārējā noformējuma, izskata, smaržas, kā arī pēc tekstūras, garšas un pēcgaršas.

„Iegūtā balva norāda Klasiskā Trikantālera atbilstību globāliem kritērijiem. Superior Taste Awards balva, tāpat kā nesen iegūtais kvalitātes sertifikāts ISO 22000, noteikti ļaus mums startēt jaunos tirgos un palielināt eksporta apjomu. Arī pagājušajā gadā saņemtās balvas palīdzējušas sasniegt vēl labākus biznesa rādītājus. Latvijai ir pamats lepoties ar augstas kvalitātes sieru,” stāsta SIA Latvijas piens mārketinga vadītāja un www.trikatasierakademija.lv idejas autore Ramona Kalniņa. „Jūnijā Latvijas piens sāks ražot un izplatīt jaunu siera veidu – Klasisko Trikantāleru ar samazinātu tauku saturu. Saglabājot esošā Šveices tipa siera garšas īpašības, radīts siers  ar  tikai 14g tauku uz 100g.”

Arī 2013. gadā Latvijas piens ražotais siers ieguvis citas prestižas godalgas starptautiskos siera konkursos. Svaigais siers Trikāta Sniega bumbas ar tomātiem un baziliku ieguva pirmo vietu un zelta medaļu svaigo sieru kategorijā starptautiskajās sieru sacensībās International Cheese Awards 2013 Nentvičā Lielbritānijā, kā arī bronzas godalgu World Cheese Awards 2013.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar