Katrs trešais Valentīndienā otro pusīti pārsteigs ar romantiskām vakariņām

Turklāt katrs ceturtais romantiskas dāvanas iegādei iecerējis tērēt 20 līdz 50 eiro, savukārt 10% tērēs vien 5 eiro. Lai sarūpētu vēl lielāku pārsteiguma brīdi, katrs otrais dāvanu iecerējis nosūtīt ar kurjera starpniecību, savukārt 21% nosūtīs īsziņu mobilajā telefonā, vien 3% mīļoto pārsteigs ar radio starpniecību.

 

„Lai arī ziedi un saldumi ir tradicionālākās dāvanas, ar vien biežāk pircēji priekšroku dod netradicionām dāvanām – aktīvai atpūtai, SPA procedūrām vai romantiskām vakariņām restorānā. Turklāt tieši Valentīndienā tirdzniecības centra veikalos un restorānos ir novērojama īpaši romantiska noskaņa,” stāsta Eda Vecvagare, t/c Domina Shopping mārketinga vadītāja.

 

Lai palīdzētu sarūpēt negaidītu pārsteigumu, t/c Domina Shopping ikvienu aicina nofotografēties īpašā svētku fotostūrī un apņemas to bezmaksas nosūtīt iecerētam adresātam. Īpašais Valentīndienas fotostūris būs atvērts šodien, no plkst. 16:00 līdz 20:00.

 

T/c Domina Shopping aptauja tika veikta februāra sākumā tirdzniecības centra mājas lapā un tajā piedalījās 430 respondenti.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar