Katrīna Bindere ieskaņo Mārtiņa Freimaņa dziesmu “Kā aizdejot līdz rītam”

Jaunā dziedātāja Katrīna Bindere, kura šobrīd, aprūpējot savu janvārī dzimušo dēliņu Elvisu, ne mirkli nav pārstājusi muzicēt, un kopā ar grupu “Saldās sejas” apceļojusi visu Latviju, ar prieku piedalījusies arī Latvijas mūziķu veltījumu albuma “Mans draugs – Mārtiņš Freimanis” ierakstā. Tas ir albums, kurā savās versijās Freimaņa dziesmas ieskaņojuši tādi mākslinieki kā Musiqq, Rīgas Modes, Aija Andrejeva, Ivo Fomins, Refleksija un Artūrs Gruzdiņš, Labvēlīgais Tips un Elza Rozentāle, grupa Līvi un daudzi citi. Katru nedēļas piektdienu, nu jau vienpadsmit piektdienas pēc kārtas, tiek publicēta kāda no albuma dziesmām.

Pēc ilgāka pārdomu laika un dažādu versiju izskatīšanas, Katrīnai vistuvākā šķita Mārtiņa Freimaņa, savulaik TV šova “Talantu fabrika” 1. sezonas uzvarētājai Chilli (Ilva Šeškauska – Štāla) īpaši rakstītā dziesma “Kā aizdejot līdz rītam”, kura tika pirmo reizi ieskaņota 2003. gadā. Pati Chilli jau kopš 2011.gada dzīvo Norvēģijā un šī dziesma līdz šim dzīvo vien ieraksta versijā. Tagad šī dziesma, kurai jaunu skanējumu piešķīris producents Gints Stankevičs, skanēs ne vien jaunajā veltījumu albumā, bet arī albuma koncertos šī gada rudenī.

Katrīna Bindere šobrīd, ar pašas rakstīto dziesmu “Piespied Stop!” ļoti veiksmīgi piedalās “Muzikālās bankas” dziesmu aptaujā, pagājušajā nedēļā ierindojoties augstajā 4. pozīcijā un mazpamazām ieņemot savu vietu uz Latvijas populārās mūzikas skatuves.

Katrīna: “Lai arī ar Mārtiņu Freimani personīgi nebiju pazīstama, man šķiet, ka viņš bija lielisks cilvēks, par ko liecina viņa skaistās dziesmas un vispārzināmā mīlestība pret dzīvniekiem. Atceros, ka vienīgā reize, kad viņu satiku, bija Ventspilī, kur notika Muzikālā Banka, toreiz lūdzu viņam autogrāfu. Nesen klausoties dažādas Freimaņa dziesmas, tieši šī mani uzrunāja visvairāk. Tāpēc esmu bezgala priecīga par iespēju piedalīties šajā projektā. Ceru, ka jums patiks!”

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar