Karmela Ekleziālās kustības rekolekcijas Rīgā

Karmela Ekleziālās kustības rekolekcijas “Dieva radinieki un svēto līdzpilsoņi” 

Informējam un aicinām piedalīties skaistā notikumā, kas Rīgā norisināsies jau pēc nedēļas – Karmela Ekleziālās kustības rekolekcijās “Dieva radinieki un svēto līdzpilsoņi”. Rekolekcijas notiks no 25.05. – 26.05, Rīgas Teoloģijas institūta telpās (Katoļu iela 16). Tās vadīs kustības dibinātājs, karmelītu tēvs no Itālijas Antonio Marija Sikari.

Karmela Ekleziālā kustība ir ticīgo asociācija, kas dibināta 1993. gadā Itālijā. Kustība dzimusi, balstoties uz draudzību starp konsekrētām personām un lajiem, kurus vienoja vēlme kopīgi izdzīvot Karmela garīgumu, kas balstīts klusajā lūgšanā, kustības vienotībā un kalpojumā. Kustības dibinātājs Antonio Marija Sikari OCD plašākai sabiedrībai pazīstams kā vairāku darbu autors, tai skaitā “Svēto portreti” un “Svētās Terēzes no Avilas “Dvēseles pilī””. Arī šo rekolekciju ietvarā notiks jaunās grāmatas “Svēto portreti” prezentācija un varam minēt, ka viens no portretiem veltīts franču autorei Madlēnai Delbrēlai.

Rekolekcijas ir garīgi vingrinājumi, kas var notikt kā individuāli, tā konferenču formā.Tā ir iespēja uz īsu brīdi atiet no ikdienas un veltīt laiku savai garīgajai dzīvei. Rekolekcijas ir iespēja ikvienam – gan cilvēkam, kurš jau ir personiskās attiecībās ar Dievu, gan arī tiem, kuri intensīvi meklē garīgo dimensiju savai ikdienas dzīvei vai vienkārši atbildes uz sev būtiskiem jautājumiem. Tajās var piedalīties jebkurš, neatkarīgi no vecuma, izglītības vai cita veida piederības.

Programma:
25. maijs –
18:00 Svētā Mise
19:00 Rīgas Teoloģijas institūtā grāmatas “Svēto portreti” prezentācija
26.maijs
8:30 – 20:30 Rekolekcijas (iekļauta pusdienu pauze, laiks klusumam un lūgšanām)
20:30 Noslēguma koncerts (piedalās mūziķe Madara Fogelmane, koklētāju ansamblis “Taureņi” un citi)
Dalības maksa: 15€
Jautājumi un pieteikšanās pa tālruni ‪29274558‬ vai elektroniski: rekolekcijas@kek.lv
Foto: publikācijas

TOP Komentāri

avatar