Kampaņa “Mana jūra”

Šoreiz ekspedīcija norisināsies aptuveni mēnesi agrāk nekā citus gadus – tā sāksies 26.maijā Nidā un noslēgsies 28.jūnijā Ainažos.

Vienkārši neaizmirstams piedzīvojums nav vienīgais iemesls, kāpēc vērts pievienoties tiem, kas jau trīs gadus vismaz dažas dienas ziedojuši Manai jūrai. Ekspedīcijas dalībnieki ne tikai plunčāsies un iepazīs dažādos piekrastes biotopus, bet arī piedalīsies bezmaksas lekcijās un nodarbībās un klausīsies vietējo iedzīvotāju jūras stāstus.

Kampaņas rīkotāji jau ceturto gadu pludmalēs veiks atkritumu monitoringu, lai noskaidrotu, vai vienmēr liels apmeklētāju daudzums nozīmē lielu atkritumu apjomu. Ekspedīcijas beigās dati tiks apkopoti un analizēti. Regulāri tiks rīkotas mazās talkas, lai aiz Mana jūra 2015 dalībniekiem piekraste paliktu tīrāka, nekā tā bijusi pirms tam.

Ikviens interesents ir aicināts sapakot lietusmēteli un pretapdeguma krēmu, lai pievienotos jebkuram ekspedīcijas posmam vai pasākumam. Ļaudis runā, ka Mana jūra ir jaunā Indija – tā palīdz ne tikai atrast sevi, bet arī sākt jaunu dzīvi.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar