Kaķene meklē mājas,palīdzēsim!

Mūsu 6 stāvu mājā Alberta ielā kaut kādi cūkas, tipa, cilvēki pirms 3 dienām izvācās no dzīvokļa un “aizmirsa” paņemt līdzi savu KAĶi. Tagad nabadziņš dzīvo kāpņutelpā, ņaud, staigā ap kādreizējo dzīvokli, meklē savus saimniekus, bet, protams, ka neviens viņam pakaļ vairs nenāk. Mūsu mājas iedzīvotāji mēģināja likt uzrakstus, prasīt kam pazudis kaķis, bet viss velti… 
Vakar ar Ūdri mēģinājām pievākt pie sevis – ielaidām kaķuku savā dzīvokī. Tas, nabags, bija tik izkāmējis un izbadējies, ka norija 2 kaķu konservus uzreiz, ūdentiņu laka kā traks. Taču, mums pašiem ir 2 kaķi un galu galā mājās izcēlās tāds kaķu kautiņš, ka spalvas gāja pa gaisu. Sapratām, ka, tur nu nekas nesanāks un nacās minku nest ārā atpakaļ koridorā. Salikām viņam ūdeni, barību. Šorīt minkāns atkal sēž koridorā un ņaud. Žēluma kalngals. Turklat, visi mūsmājas kaimiņi ar jau ir apkaķoti un apsuņoti.

Baigi žēl ir:(
Re ku – te bildē var sejiņu redzēt. Nav diez ko kvalitatīva, bet vismaz ieskatam. Izskatās, ka tā ir maza kaķenīte. Pēc skata, varētu būt tikai kāds pus gadiņš. Melns ar baltu. Smuka, izbijusies, bet var redzēt, ka mājas kaķis, mīlīgs, pieradis dzīvot dzīvoklī un pie cilvēka. Nebaidās no rokām.

Padomā – varbūt tieši tev vēl nav mincis? No savas pieredzes varu teikt – kaķis ir labākais, kas ar tevi var notikt! Ne mirkli nenožēloju, ka paņēmu savus 2 ielas kaķu bērnus. 

Minkam jāatrod jaunas mājas. Ja izdomā, ka esi tam gatavs, zvani 
Balodei – 25909136
vai
Ūdrim – 25405984

Mums pašiem ir 2 kaķu pārnēsājamās kastes – varēsim 1 aizdot, la aiztransportētu minku uz jaunajām mājām. Ja nav transports – palīdzēsim ko sadomāt, kaut vai visi kopīgi aiznesīsim.

Ja pats nevari minku paņemt – palaid lūdzu info tālāk, nošēro. 

Paldies jau iepriekš!

TOP Komentāri

avatar