Kāds partneris attiecībās uz ceļa esi Tu – bargā dāma, žubīte vai mačo?

Pie stūres cilvēki pārvēršas. Kāds pēkšņi kļūst par sapņainu skuķi, cits – par īstu mačo vai bargo kundzi. Lai ikviens no mums aizdomātos par savu uzvedību uz ceļa, izveidots izklaidējošais tests, kurā, atbildot uz vairākiem jautājumiem, var noskaidrot, kāds partneris attiecības uz ceļa Tu esi – mačo, misters lieliskais, žubīte, bargā kundze vai puķu bērns. Testa rezultātā atbilstoši tipam tiek sniegts arī draudzīgs ieteikums – kā uzlabot attiecības ceļu satiksmē. Testu iespējams aizpildīt vietnē: https://attiecibasuzcela.lv.

“Transportlīdzekļu, jo īpaši pilsētās, paliek arvien vairāk, un satiksmes intensitāte turpina pieaugt. Apkopojot informāciju par ERGO pieteiktajiem negadījumiem, secināts, ka bīstams autovadītāja profils ir jaunietis – pilsētnieks, kurš ikdienā aktīvi piedalās intensīvā satiksmē; nereti brauc ar jaudīgu auto, lai gan nevar lepoties ar lielu braucēja pieredzi. Aicinot autovadītājus ar atraktīva un jautra testa starpniecību noskaidrot, kuram partnera tipam attiecībās uz ceļa viņš atbilst, vēlamies vēlreiz atgādināt par drošību uz ceļa, tai skaitā atcerēties, ka brauciena laikā liekām emocijām nav vietas – novēršanās no ceļa pat uz mirkli var izraisīt negadījumu. Tāpēc aicinām visus autovadītājus ievērot gan rakstītos, gan nerakstītos likumus un rūpēties par savu un citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību,” uzsver apdrošināšanas sabiedrības ERGO Transportlīdzekļu apdrošināšanas nodaļas vadītājs Aldis Eņģelis.

Lai attiecības uz ceļa būtu labākas, satiksme – raitāka un mierīgāka, CSDD ir apkopojusi desmit nerakstītos ceļu satiksmes likumus, kurus ievērojot, gan mačo, gan misters lieliskais, žubīte, bargā kundze un puķu bērns sapratīsies labi un uz ceļa notiks mazāk nepatīkamu gadījumu.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar