“Kad manā pilsētā snieg”

Mūziķis, komponists un Ogres novada domes priekšsēdētājs Artūrs Mangulis kā dāvanu, sava novada un arī visas Latvijas iedzīvotājiem svētkos, velta savu jauno dziesmu ‘’Kad manā pilsētā snieg’’, kurā, kā allaž, kopā aicināti daudzi Ogres atpazīstamākie dziedātāji Antra Stafecka, Atis Ieviņš, Ainars Bumbieris, Manguļu ģimene(Laima, Linda, Emīls un Artūrs) un Beāte Baumeistere,lai domājot baltas domas, gaidot baltus un gaišus Ziemassvētkus un Jauno gadu, kārtējo reizi apliecinātu , ka mūsu visbaltākā un vismīļākā pilsēta ir tieši Ogre, bet visiem Latvijas iedzīvotājiem liktu aizdomāties par katram savu balto pilsētu, kura mūs iedvesmo un ļauj būt laimīgiem tieši šeit, mūsu Latvijā.

Taču ar šīs dziesmas atskaņošanu radio, šis projekts nebeidzas. Turpina Artūrs Mangulis: “Mēs plānojam dziesmai izveidot arī videoklipu – kā visas Latvijas pilsētu mūziķu kopdarbu, kur katrs uz kāda zīmīga sniegota savas pilsētas skata fona dzied piedziedājumu, bet dziesmas beigās vienojamies kopīgā frāzē – ‘’Tikai mana Latvija tik balta’’. Tikko parādīsies sniegs, tā šo ideju mēģināsim realizēt.”

Dziesmas tapšanā piedalījušies mūziķi Atis Ieviņš(bass,ģitāra,aranžija), Māris Elksnis(taustiņi),Zintis Žvarts (saksofons). Dziesma miksēta un māsterēta RolandRecords studijā – Rolands Makarskis.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar