Kā patiesībā funkcionē puiši – lietošanas instrukcija

Nav šaubu, ka sievietes alkst saprast, kas risinās vīriešu prātā, it īpaši kutelīgajā randiņu jautājumā. Grāmatā “Vīriešu faili” ir iespējams no pirmavota – t.i. no brīva vīrieša – noskaidrot, ko par dzīvi, mīlestību, randiņiem un vēl daudz ko citu domā pretējais dzimums. Sievietēm vīrieši reizēm šķiet sarežģītāki par augstāko matemātiku un viņas ir nokausējuši puišu neskaidrie mājieni un neizprotamā rīcība. Laimīgā kārtā bijušais Sliktais puisis Hamfrijs izskaidro vīriešu “iekšējo uzbūvi” un sniedz necenzētu ieskatu brīvo čaļu prātā, vēlmēs un rīcībā.

Atklātajā stāstā par savu randiņošanas periodu, kas sākās pēc divu nopietnu attiecību izjukšanas, Hamfrijs izpauž lielo noslēpumu par to, ko vīrieši domā patiesībā un kāpēc rīkojas tā, kā rīkojas. Iespējams, pēc grāmatas izlasīšanas, dažas dāmas jutīsies izmisušas, uzzinot, ka Mr. Lieliskais eksistē tikai seriālā “Sekss un lielpilsēta” un dzīvē viņu velti meklēt, vai to, ka puiša klusēšanai pēc randiņa ir ļoti vienkāršs iemesls – meitene viņu neinteresē. Savukārt citas mierinās doma, ka puišiem nav apzināta nodoma salauzt sievietes sirdi.

Hamfrija insaidera zināšanas un trāpīgie randiņu padomi palīdz izprast vīriešu prāta mistērijas, izdarīt īsto gājienu īstajā brīdī un atšķirt Labos puišus no Sliktajiem. Grāmatā tiek iztirzāta arī randiņošanas perioda komunikācija, sākot ar pirmsrandiņu īsziņām līdz pat tam, ko meitenes patiesībā pauž, raksturojot savu draudzeni kā “ļoti jauku” un organizējot čalim aklo randiņu ar viņu. Hamfrijs piedāvā ieskatu pirmā randiņa uzvedības ABC, saskaņā ar ko vietas izvēle un sagatavošanās jāatstāj puišu ziņā, jo viņiem ir ļoti svarīga apziņa, ka ir centušies. Turklāt pirmajam randiņam nebūt nav jābūt dārgam vai sarežģītam.

Ar humoru atspoguļodams vīriešu domāšanas veidu, Hamfrijs atbild uz galvenajiem jautājumiem par randiņiem, iemīlēšanos un attiecībām:

* kāpēc vīriešiem tik svarīgs ir sekss,

* kā nesapīties ar sliktajiem puišiem,

* cik drīz pēc iepazīšanās likties gultā ar jauno sapņu princi,

* kā darbojas brīva vīrieša prāts,

* ko puiši domā par vienas nakts sakariem un

* izskaidro, kas īsti notiek Sliktā puiša prātā.

 

Hamfrijs Hanters (Humfrey Hunter) ir rakstnieks un literārais aģents. Hamfrijs divus gadus rakstīja iknedēļas sleju par randiņiem un attiecībām laikrakstam “The London Lite”. Vēlāk sleja kļuva par pamatu grāmatai “Vīriešu faili”. Strādājis par žurnālistu laikrakstos “The Sunday Times”, “The Sun” 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar