Jorans Šteinhaurs un Guntis Veilands pasaulei dāvā Ziemassvēt(nie)kus

Viens no projekta izveidotājiem, mūziķis Guntis Veilands stāsta: „Viss aizsākās ar manu un Jorana ideju izveidot gada skaistākajam laikam – Ziemassvētkiem un gada nogalei – īpašu programmu. Tālākie notikumi attīstījās Ziemassvētkiem tik ļoti piestāvoši – aizbraucām uz Liepāju pie draugiem, uzrunājām citus cilvēkus, aicinājām līdzdarboties, izveidojām radošas darbnīcas un drīz vien šajā projektā iesaistījās arvien vairāk dažādu cilvēku, ar kuriem kopā gan strādājām, gan jautri pavadījām laiku. Rezultātā tagad varam priecēt pasauli ar mūsu kopēji radītām jaunajām dziesmām un koncertiem.  Esam nofilmējuši  šo dziesmu videoversijas un ar tām pavisam drīz iepazīstināsim pasauli ”.

Abi mūziķi visvairāk priecājas par to, ka izdevies pats galvenais šī projekta mērķis –  iesaistīt un apvienot kopā dažādus cilvēkus. Tie katrs kopējai idejai dod savu īpašu pienesumu, tādejādi šis process noteikti ir tik ļoti atbilstošs Ziemassvētku laikam, kura skaistums izkristalizējas kopējā sirsnībā, mijiedarbībā, kopā radot un kopā priecājoties par paveikto. „Jā, mēs visi kopā rakstījām dziesmas, to tekstus,  gatavojām svētku rotājumus, meklējām tērpus, cepām raušus un piparkūkas. Viss notiek pa īstam – gluži kā skaistā pasakā par Ziemassvētkiem”, par notiekušo priecājas Jorans Šteinhauers.  

Šodien ciemos pie jums dodas visas četras „Ziemassvēt(nie)ku” sirsnīgās dziesmas,  viena no tām arī videoversijā – „Ziemassvētku briedis”. Gan šīs dziesmas skanējumā, gan tās video var sadzirdēt un saredzēt mūsu projekta galveno varoni – īstu prieku. Tādu prieku, kurš rodas gaidot un radot svētkus, kopēji satiekoties un sadraudzējoties dažādiem ļaudīm.  Dziesmas stāsts ir par kādu brīnumainu briedi, kuram izdodas neapsnigt, sniegot pat visbiezākajam sniegam. Kā viņam tas īsti izdodas, joprojām nezin paši Ziemassvēt(nie)ki. Klausieties dziesmu un iespējams jūs to uzzināsiet.

Lai katram mazam un lielam šajā pasaulē izdodas atrast un satikt Ziemassvētku gadīšanas prieku un kas zin, arī pašus Ziemassvēt(nie)kus!  

Foto: publicitātes

 

TOP Komentāri

avatar