Jauno gadu krastmalā sagaidīja 50 000 cilvēku

Uzrunājot klātesošos krastmalā neilgi pirms gadumijas, domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs atzīmēja, ka  Rīga  aizvadījusi īpašu – Eiropas kultūras galvaspilsētas gadu, kas prasīja daudz darba, bet sniedza arī daudz gandarījuma. “Jaunajā gadā vēlu visiem veselību, labklājību un mīlestību ikvienā rīdzinieku un visas Latvijas iedzīvotāja ģimenē,” –  teica N.Ušakovs. 

 

Jaunā gada atnākšana krastmalā tika sagaidīta ar svētku uguņošanu. “Spriežot pēc skaņas, uguņošana bija laba. Tikai izskatās, ka vajadzētu sākt mācīties izdzenāt miglu,” – piebilst N.Ušakovs. 

 

Mērs   izsaka pateicību visiem svētku organizatoriem, valsts un pašvaldības policijai, kā arī citiem atbildīgajiem dienestiem par profesionālu darbu šajā svētku laikā .

 

Svētku pasākumi pēc gadu mijas turpinājās gan 11. novembra  krastmalā, gan citviet, tajā skaitā arī Ziemassvētku tirdziņos – Doma laukumā, Līvu laukumā un Esplanādē. Tur ikviens varēja priecāties kopā ar mūziķiem un dīdžejiem, dejot, kā arī sasildīties ar tirdziņos piedāvātajiem karstajiem dzērieniem. 

TOP Komentāri

avatar