Izsniegti pateicības raksti par palīdzības sniegšanu Zolitūdes traģēdijā

   Pateicības rakstus izsniedza Rīgas domes Labklājības departamenta direktore Irēna Kondrāte, Rīgas domes Sociālo jautājumu komitejas priekšsēdētāja Olga Veidiņa un Rīgas Sociālā dienesta vadītājs Ervins Alksnis. Viņi uzstājās arī ar uzrunām, izsakot pateicību par sadarbību palīdzības sniegšanā.

   Pateicības rakstus saņēma pārstāvji no Latvijas Sarkanā Krusta, Valsts tiesu medicīnas ekspertīzes centra, Krīžu un konsultācijas centra „Skalbes”, Rīgas Pašvaldības policijas, organizācijas Ziedot.lv, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta un Latvijas ārstu psihoterapeitu asociācijas. Pateicība tika teikta arī Rinaldam Muciņam, LR Veselības ministrijas valsts sekretāram.  

  Pateicību saņēma arī bankas, kas atbalstījušas Zolitūdes traģēdijā bojāgājušo tuviniekus un cietušos – AS „Trasta Komercbanka”, AS „Rietumu Banka”, AS „ABLV banka” un „Pētera Avena labdarības fonds „Paaudze”. Pateicības rakstu saņēma arī Latvijas Pareizticīgo baznīca. 

   Bojāgājušo tuviniekiem un cietušajiem bija iespēja apmeklēt teātra izrādes un hokeja kluba „Dinamo Rīga” spēles. Par šo dāvāto iespēju pateicību saņēma Latvijas Leļļu teātris un AS „Dinamo Rīga”, kā arī SIA „Rīgas Meži”, kas Zolitūdes traģēdijā cietušajiem dāvāja Ziemassvētku dāvanu – svētku eglītes. 

   Par pašaizliedzīgu rīcību un sniegto brīvprātīgo palīdzību pateicību saņēma arī vairākas privātpersonas – Regīna Ločmele, Angelika Miglāne un Olga Proskurova. Rīgas domes Labklājības departamenta pārstāvji velta lielu paldies visiem, kas jelkādā veidā centušies palīdzēt traģēdijas upuriem. 

Aija Pakalna

TOP Komentāri

avatar