Izsludināts vārdu dāvāšanas konkurss

Jūsu idejas ļoti gaidīs ausainā pūcīte, kura, pavisam maziņa, pie mums pavasarī tika atvesta no Saldus dzīvnieku patversmes. Tagad viņa (vai viņš, jo pūcītes dzimums līdz galam tā arī nav zināms) ir izaugusi par kārtīgu pūci un ļoti vēlas tikt nosaukta vārdā! Vārdiņus cer sagaidīt arī abi alnenes Mildiņas dvīņu bērni. Mazie alnēni pasaulē nākuši šī gada 29. aprīlī. Taču  zvērkopji ilgi nespēja precīzi noteikt, kas tad īsti abi ir – puikas vai meitenes? Beidzot izrādījās – brālītis un māsiņa!

 

Vārdu variantus līdz 16. novembrim ausainai pūcītei un aļņu puisītim un meitenītei var ieteikt portāla draugiem.lv Līgatnes dabas taku profila vārdu došanas konkursa komentāros (www.draugiem.lv/gnp-ldt/news/?p=12581798).

 

Uzvarētāji tiks pasludināti 20. novembrī portāla draugiem.lv Līgatnes dabas taku profilā (www.draugiem.lv/gnp-ldt/) un Dabas aizsardzības pārvaldes interneta vietnē www.daba.gov.lv

 

Konkursa uzvarētājs kā balvu saņems Līgatnes dabas taku bezmaksas apmeklējumu un iespēju kopā ar Velgu Vītolu apciemot jauniegūto vārdu īpašniekus.

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar