Izņemts vērienīgs daudzums kontrabandas cigarešu

Neilgi pirms pusnakts robežsargiem, veicot valstī iebraucošas kravas automašīnas  robežpārbaudi,  radās aizdomas par iespējamo kontrabandas preču slēpšanu  kravas automašīnas piekabē. Kravas automašīna ar piekabi tika novirzīta padziļinātai pārbaudei, kuras rezultātā, atverot  kravas nodalījumu, likumsargi piekabes priekšgalā konstatēja slēpni – no finiera plāksnēm ierīkotu starpsienu, kas atdalīja apmēram ceturtdaļu no piekabes. Atskrūvējot starpsienu, slēpnī tika konstatētas 230 kartona kārbas, kurās atradās 2 miljoni 300 tūkstoši cigaretes „Фэст” ar Baltkrievijas akcīzes markām.

 

Jāatzīmē, ka likumsargi atklāja arī to, ka 1967.gadā dzimušajam vīrietim kopš pērnā gada novembra ir transportlīdzekļa vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums.

 

Vīrietim par transportlīdzekļa vadīšanu, ja vadīšanas tiesības ir atņemtas, sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols, administratīvās lietas materiāli nosūtīti pēc piekritības Valsts policijai, savukārt tālākās procesuālās darbības saistībā ar kontrabandas cigarešu pārvietošanu veiks Muitas amatpersonas.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar