Izdzīvošanas komplekts rudenim – iesaka Samanta Tīna un Kristaps Dārgais

Rudenim iestājoties, kāds palutina sevi ar gardām vakariņām un siltu vannu, kāds apņemas biežāk sportot un veselīgāk ēst, bet vēl kāds izmēģina gaismas terapiju.  Bieži vien šķietami ikdienišķi sīkumi un lietas spēj padarīt dzīvi priecīgāku. Ko iekļaut savā “rudens izdzīvošanas komplektā”?

Iedvesmojies no dziedātājas Samantas Tīnas un basketbolista Kristapa Dārgā viņi dalās savos rudens labsajūtas noslēpumos, atklājot, kas ir tie aksesuāri, ierīces vai mazie ikdienas nieciņi, kas viņiem liek justies labāk drēgnajās rudens dienās.

Samanta Tīna

“Ņemot vērā Latvijas laikapstākļus, man svarīgākais ir, lai rudenī būtu sausas kājas un piemērots apģērbs. Esmu pamanījusi, ka, nākot rudenim, cilvēki kļūst arvien gurdenāki un nereti nokavē, bet man būtiski ir vienmēr zināt, cik ir pulkstenis, kas notiek un kāds ir dienas plāns. Tam sekot līdzi varu savā viedpulkstenī, kas ne vien rāda laiku, bet arī dienas plānu, atgādinājumus un jaunumus,” stāsta dziedātāja Samanta Tīna.

Samantas rudens komplekts:

Gaumīga platmale – piešķir krāsu un eleganci drēgnajā sezonā.

Krēms – palīdz uzturēt labu ādas stāvokli un garastāvokli.

Labi apavi ir īpaši svarīgi, lai tiku galā ar neparedzamajiem ceļiem, lapām un peļķēm – kājām vienmēr jābūt sausām un siltām.

Viedpulkstenis Samsung Galaxy Watch – ikdienas palīgs, kad negribas vilkt nost cimdus, jo svarīgākie jaunumi ir redzami pulksteņa ekrānā un zvanus var pacelt drošā veidā, pat braucot pie mašīnas stūres.

Grāmata – emocionālās pašsajūtas uzlabošanai.

Lūpu balzams – mitrināšanai un papildu aizsardzībai no vēja un sala.

Automašīna – palīdz ērti nokļūt no punkta A uz punktu B.

Kristaps Dārgais

“Man vislabāk justies palīdz lietas ar pievienoto vērtību, piemēram, manas mammas adītās zeķes – tās uzvelkot, varu būt drošs, ka tiešām nenosalšu. Komforts un kustība ir svarīga manas dzīves sastāvdaļa, tāpēc izvēlos aksesuārus, kas sniedz iespēju ērti kustēties un justies labi,” stāsta basketbolists Kristaps Dārgais.

Kristapa rudens komplekts:

Lakats jeb bandana, ko pielikt priekšā mutei, lai neapsaldētos, kad dodas rīta skrējienos pa Ogri – pilsētas skaistās ainavas un svaigais gaiss ir būtiska krosa sastāvdaļa. Iestājoties vēsākam laikam, bez lakata skriešana Kristapam šķiet neiedomājama.

Treniņbikses – kad komforts ir svarīgāks par stilu. “Iestājoties rudenim, sākas arī basketbola sezona, un bieži vien dienas laikā sanāk sastapt tikai komandas biedrus. Te nu stilam un izskatam nepievēršu uzmanību, galvenais, lai būtu ērti,” atklāj Kristaps.

Dzērvenes – īstos vitamīnus vislabāk var uzņemt ar dabas veltēm, tāpēc Kristapam vienmēr kabatā ir lielogu dzērvenes.

Krēms – aizsargā un mitrina ādu.

Samsung Galaxy Watch – vienmēr līdzi ikdienas gaitās. Viedpulkstenis gan fiksē treniņu rezultātus, gan nosaka sirds ritmu un pulsu, no kā varu noteikt, cik pareizi veicu vingrinājumus.

Mammas adītās zeķītes vienmēr ir kājās, kad sāk palikt vēsāks.

Peldēšanas brilles – kad āra treniņi tiek pārcelti uz iekštelpām, Kristaps labprāt izvēlas peldēšanu.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar