Ingrīda Circene kļuvusi par Pasaules Medicīnas eksporta asociācijas prezidenti

Pasaules medicīnas eksporta asociācijas eksprezidents Olafs Slūtiņš: “PMEA ir devusi lielu ieguldījumu Latvijas medicīnas eksportā, kurš katru gadu ir audzis vidēji par 15%. Ticu, ka PMEA darbu turpinās tikpat aktīvi kā līdz šim. Mans nākotnes plāns ir atvērt savu integratīvās medicīnas klīniku, kurā piedāvās arī vēža viroterapiju. Šī, manuprāt, ir perspektīvākā Latvijas medicīnas eksporta nozare. Vadot medicīnas eksporta asociāciju es sapratu, ka šīs nozares pārstāvji vienmēr bija visaktīvākie un prata sevi parādīt un piedāvāt pakalpojumus starptautiskā līmenī.”

Latvijā dibinātās Pasaules medicīnas eksporta asociācijas galvenais mērķis ir uz Latvijas zinātnes pamatiem veidotas inovatīvas medicīnas eksporta nozares attīstība un veicināšana dažādās pasaules valstīs. Pasaules medicīnas eksporta asociācija galvenokārt reprezentēs Latvijas medicīniskās inovācijas un medicīnas eksportu, attīstīs medicīnas tūrisma nozari, aktualizēs pārrobežu veselības aprūpes direktīvu un sekmēs valsts un privāto partnerību.

Pasaules medicīnas eksporta asociācijas prezidente Ingrīda Circene: “Es vienmēr esmu atbalstījusi Latvijas medicīnas eksportu. Dažādu pasaules valstu medicīnas eksporta veicināšana ar Latvijā izstrādātām unikālām un inovatīvām medicīnas tehnoloģijām pacels Latviju un Latvijas medicīnas eksportu jaunā līmenī. “

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar