Informē par “Sieviešu dienas ralliju 2014”

Autosalonā Inchape Motors Latvia apdrošināšanas sabiedrība BTA un producentu grupa “Stipriem Events&Media” paziņoja, ka 2014. gada 8. martā jau sesto gadu pēc kārtas norisināsies daudzu simtu Latvijas dāmu iecienītais pasākums “BTA Sieviešu dienas rallijs”. Ņemot vērā skaudro statistiku par ceļu satiksmes negadījumu skaitu uz Latvijas ceļiem, lai veicinātu CSN skaita samazināšanu, rallijs būs ne tikai aizrautīgs un interesants dāmu izklaides pasākums, bet arī izglītojošs, pievēršot uzmanību autovadītāju drošas un atbildīgas braukšanas prasmēm. 

Konferences laikā visas galvenās, ar rallija organizēšanu saistītās personas, piedalījās simboliskā “Sociālās zupas” vārīšanā. 

Pieteikšanās rallijam sāksies jau šī gada nogalē, lai izdomas bagātākie vīrieši varētu laicīgi iegādāties īpašu dāvanu savai sievietei un nepacietīgākās dāmas pirmās reģistrētos dalībai pasākumā.

Kā ierasts, starts un finišs būs modes un izklaides centrā „Rīga Plaza”.  Gatavošanās rallijam šobrīd rit pilnā sparā un jau tagad zināms, ka tiks mainīta gan maršruta shēma, gan laika kontroles sistēma.

Foto: Krista Valaine

2

TOP Komentāri

avatar
2 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
ZuzeIngeborga Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Ingeborga
Viesis
Ingeborga

Iesaku šogad padomāt, ka tās komandas, kuras startē beigās un nesastāv no sabiedrībā populārām kundzītēm, grib baudīt pasākumu tāpat, kā citas. Proti- ierodoties sajust, ka pūles neva bijušas veltas. Pagājuša gadā, likās, ka visiem jau vienalga, kas tur v

Zuze
Viesis
Zuze

Piekrītu Ingeborgai,,, ir japadomā par visām dalibniecēm nevis tikai Latvijā populārajām tv sejām,, tomēr katra dalībniece piedomāja pie tērpiem, bet novertējums praktiski nebija jūtams(personiskais viedoklis par terpiem),pie tādas dalības maksas organiza