Ineses Galantes koncerts Rīgas Domā

Apmeklētāji vidū bija bijušais valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu Zatleri, šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, uzņēmējs Vitālijs Gavrilovs, publiciste Elita Veidemane, LDZ valdes priekšsēdētājs Uģis Magonis, Jūrmalas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis un citi Ineses Galantes draugi un talanta cienītāji.

Savukārt par godu “Summertime – aicina Inese Galante” festivāla desmitgadei apmeklētājiem tiks piedāvāta aizraujoša programma. Klausītājus priecēs muzikālie eksperimenti ar šķietami nesavienojamiem mūzikas žanriem, skanējumu, kā arī dažādu izpildītāju vecumu un pieredzi. Festivāls apvieno izcilākos pasaules māksliniekus – Grammy balvas laureāti, neatkārtojamās franču pianistes, pasaulslavenās operas zvaigznes un daudzus citus pasaulē atzītus māksliniekus.

Festivāla „Summertime – aicina Inese Galante” piedāvā Ineses Galantes fonds, kas ir izveidots ar mērķi organizēt dažāda mēroga koncertus un radoši mākslinieciskus projektus, muzikālās nometnes, meistarklases, koncertēt reģionos un pilsētās visā Latvijā, atbalstīt jaunos talantus – mūziķus, sniedzot viņiem iespēju attīstīt un realizēt savu talantu, bet jau atzītiem Latvijas māksliniekiem, kuri lielākoties uzstājas ārzemēs, palīdzēt regulāri sniegt koncertus arī savā dzimtenē. Tāpat Fonds nodarbojas ar dažādu kultūras un labdarības projektu organizēšanu.

 

Fonda Goda padomē darbojas Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš, goda patronese Vaira Vīķe-Freiberga, kā arī izcilie mākslinieki Aleksandrs Antoņenko un Sergejs Jēgers.

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar