Ikviens varēs iegādāties mūziķu autoratlīdzības daļas

Fanvestory ir platforma, kurā satiekas mūziķi un mūzikas fani, dodot iespēju iegādāties daļu no dziesmas, tādējādi fani var ne tikai finansiāli atbalstīt savu iemīļoto mākslinieku, bet arī laika gaitā nopelnīt. Šāda sadarbība pilnībā transformē mākslinieku un fanu attiecības, radot finansiālas iespējas abām pusēm. Savukārt māksliniekiem šis ir veids, kā personalizēt attiecības ar saviem faniem un piedāvāt tiem kaut ko nebijušu – daļu savas dziesmas.

Ņemot vērā mūzikas industrijas digitalizāciju, klausītājiem ir arvien lielāka ietekme uz mūziķu panākumiem. Spotify, YouTube un pat radio ienākumi korelē ar mūziķu popularitāti virtuālajā vidē. Fanvestory vēlas faniem iedot vēl lielāku iespēju pozitīvi ietekmēt sava iecienītā mūziķa dziesmu popularitāti, vienlaicīgi no tā gūstot ienākumus.

Jaunuzņēmums Fanvestory veiksmīgi uzsāka savu darbību Igaunijā pirms gada, kur jau ar pirmajiem projektiem saņēma mūziķu fanu atsaucību. Viens no populārakajiem Igaunijas mūzikas industrijas dalībniekiem un Eirovīzijas uzvarētājs Tanels Padars (Tanel Padar) savas jaunākās dziesmas daļas pārdeva vien tikai 30 minūtēs, bet starptautiski pazīstamā repera Tomijs Kešs (Tommy Cash) dziesmas daļas iegādājās 200 fanu divu stundu laikā.

Platforma fanvestory.com patlaban iespējams iegādāties Latvijas dziedātāja Justa jaunākā singla “Are You There” un vēl neizdotas dziesmas “Uz Palodzes” daļas, kā arī piedalīties Igaunijas pop-zvaigznes Līsas Lemsalu (Liis Lemsalu) projektā. Piedalīties autora projektā var ne tikai Latvijas mūzikas fani, bet arī visas Eiropas un Skandināvijas mūzikas cienītāji.

TOP Komentāri

avatar