Iedzīvotājiem dāvinās 11 kilometrus valsts karoga krāsas lentīšu

Nedēļā no 3. novembra līdz 8. novembrim notiks sarkanbaltsarkano lentīšu griešanas un locīšanas akcija, kurā aicinām piedalīties ikvienu liepājnieku kopā ar ģimeni, draugiem, darba kolektīvu. Piedaloties akcijā ikvienam būs iespēja sagriezt lentītes gan sev un savai ģimenei, gan tiem, kuri paši dažādu iemeslu dēļ to izdarīt nespēj. 

 

Laikā no 3. – 8. novembrim publiskās lentīšu griešanas un locīšanas vietas būs:

  • Liepājas Latviešu biedrības nams Rožu laukumā 5/6 (katru dienu no plkst. 9:00 – 19:00);
  • Jauniešu māja Kungu ielā 24 (katru darba dienu no plkst. 15:00 – 20:00);
  • Liepājas Universitāte Lielā ielā 14 (no pirmdienas līdz ceturtdienai no plkst. 9:00 – 17:00, bet 7. novembrī no plkst. 9:00 – 12:00, sestdien, 8. novembrī, slēgts);
  • Liepājas pilsētas bibliotēka „Libris” Mirdzas Ķempes ielā 11 (katru darba dienu no plkst. 11:00 – 18:00, sestdien, 8. novembrī, no plkst. 10:00 līdz 14:00);
  • Liepājas Olimpiskais centrs Brīvības ielā 39 (katru dienu no plkst. 16:00 līdz 19:00).

 

Lentītes būs iespējams saņemt, sākot no 7. novembra, gan iepriekš minētajās vietās, gan arī Liepājas domes Apmeklētāju pieņemšanas centrā, Liepājas muzejā, Liepājas teātrī pirms izrādēm, pilsētas bibliotēkās, Liepājas Reģionālajā slimnīcā, Liepājas domes Sociālajā dienestā, kā arī Pensionāru dienas centros Klaipēdas ielā un Ģ. Baloža ielā (iestāžu noteiktajos darba laikos). Lentītes tiks izdalītas arī visiem Liepājas izglītības iestāžu audzēkņiem, kuri palīdzēs tās sagriezt arī priekš citiem iedzīvotājiem. Tāpat lentītes saņems arī Lāčplēša dienas lāpu gājiena un Latvijas Republikas proklamēšanas dienas koncerta „Tavs stāsts” dalībnieki. Kopumā Liepājas dome iedzīvotājiem plāno izdalīt 11 kilometrus sarkanbaltsarkano lentīšu. Lentītes iedzīvotājiem tiek dalītas jau ceturto gadu.

 

Kā ik gadu, arī šogad aicinām Liepājas uzņēmējus un tirgotājus nepalikt vienaldzīgiem un iesaistīties kopīgā svētku radīšanā, gan svētku rotā noformējot veikalu un kafejnīcu skatlogus, gan iegādājoties sarkanbaltsarkanās lentītes, radot iespēju saviem darbiniekiem un klientiem tās svētku nedēļā nēsāt pie apģērba.

 

Ikviens iedzīvotājs iespēju robežās tiek aicināts saglabāt savu lentīti arī nākamajiem gadiem.

 

Pie apģērba piespraužamās lentītes logotipa centrālais elements ir stilizēts skaitlis 11 valsts karoga krāsās. Tas atgādina par 1919. gada 11. novembra uzvaru pār Bermonta karaspēku un līdzinās starptautiski atzītajam victory jeb uzvaras simbolam.

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar