“Hugo Boss” atsakās no kažokādu tirdzniecības

“Fur Free Alliance” priekšsēdētājs Jo Vindings komentē: “”Hugo Boss” ir kļuvis par vadošo zīmolu modes pasaulē, sakot “nē” nežēlībai pret dzīvniekiem un pārtraucot kažokādu izmantošanu savās kolekcijās. “Fur Free Alliance” cer, ka arī citi luksusa zīmoli iespaidosies no “Hugo Boss” lēmuma, it īpaši tādēļ, ka mūsdienās ir pieejams tik daudz kažokādas alternatīvu, kas nenodara nekādu ļaunumu dzīvniekiem, ir modernas un pēc izskata nav atšķiramas no īstās kažokādas.”

 

Bernds Kellers, “Hugo Boss” zīmola un radošais sporta apģērbu nodaļas direktors, uzņēmuma pēdējā ilgtspējības pārskatā paziņojis: “Sākot ar 2016. gada rudens/ziemas kolekciju, mēs vairs neizmantosim jenotsuņu un “rex” trušu kažokādas. Tādējādi nevienā no “Hugo Boss” kolekcijām nebūs atrodamas nekāda veida dzīvnieku kažokādas. Ar to mēs izsūtām nepārprotamu signālu… Turklāt mēs jau šobrīd veiksmīgi piedāvājam “draudzīgās kažokādas” un “draudzīgās ādas” izstrādājumus. Mēs tos piedāvājam, jo vēlamies iedvesmot šo un nākamās paaudzes ar jauna veida luksusu.”

 

“Hugo Boss” ar šo lēmumu pievienojies augošajam to zīmolu un mazumtirgotāju sarakstam, kas atteikušies no kažokādu izmantošanas, tostarp “Tommy Hilfiger”, “Calvin Klein”, “Stella McCartney”, “Zara” un “ASOS”.

 

TOP Komentāri

avatar