„Ghetto Hockey” cīņa arī par jaunu automašīnu

„Ghetto Hockey” sezonas turpinājumā – ne tikai 8. februārī, bet arī 22. februārī un 15. martā – notiks „LatLada” metienu konkursa priekšsacīkstēs. Konkursantiem būs nepieciešams raidīt ripu vārtos no hokeja laukuma otra gala. Visi veiksminieki kvalificēsies uz konkursa finālu, kas notiks 12. aprīlī „ Ghetto Hockey” fināldienas ietvaros. Galvenā balva būs „Lada Niva 4×4” īpašumā uz visiem laikiem!

Komandu pieteikšanās „Ghetto Hockey” piektajam posmam turpināsies līdz piektdienas, 7. februāra plkst. 20. To var izdarīt interneta vietnes “Ghettogames.lv” sadaļā „Ghetto Hockey“ – “Reģistrācija“.  Dalībnieku pārreģistrācija pirms attiecīgā posma uz vietas notiks no plkst. 18.30 līdz plkst. 19.30, turnīra sākums – plkst. 20.

Pēc četriem no septiņiem posmiem „Ghetto Hockey” ranga pirmajā vietā atrodas HK „Rupuči” ar 67 punktiem. Par septiņiem punktiem mazāk ir „Agni”, bet trešo pozīciju ieņem „Pirāti” ar 53 punktiem. Visas trīs šīs komandas pa reizei ir uzvarējušās kādā no „Ghetto Hockey” posmiem. 25. janvāra turnīra labākā komanda „Optibet” pašreiz atrodas piektajā vietā. „Ghetto Hockey” finālturnīrā 12. aprīlī startēs 16 labākās vienības atbilstoši sacensību rangam pēc septiņiem posmiem.

Latvijas vadošais hokeja klubs „Dinamo Rīga” kļuvis par sezonas lielās balvas dāvinātāju. „Ghetto Hockey” superfināla labākajam kvartetam būs iespēja 2014./2015. gada sezonā doties vienā no Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) izbraukumiem kopā ar „Dinamo Rīga” hokejistiem, iepazīt komandu daudz labāk nekā tikai no „Arēnas Rīga” tribīnēm. Ceļojuma konkrēts laiks un galamērķis tiks noteikts pēc KHL nākamās sezonas kalendāra apstiprināšanas.

„Ghetto Games” ietvaros lielāko popularitāti ieguvušas tieši „Ghetto Basket” ielu basketbola sacensības, taču pēdējos gados savas pozīcijas uz asfalta iekarojuši arī „Ghetto Football” un „Ghetto Floorball” turnīri. Ne tikai šos sporta veidus, bet arī „Ghetto Hockey” vieno spēlētāju skaits laukumā, sacenšoties „Trīs pret trīs”.

„Ghetto Hockey“ šosezon tiek rīkots astoņas reizes – septiņi posmi un fināls. Sacensības notiek „PSL“ ledus hallē Rīgā, Brīvības ielā 333. „Ghetto Hockey“ konkrētajam posmam komanda var pieteikt četrus spēlētājus, bet laukumā vienlaicīgi drīkst atrasties trīs no viņiem. Spēles notiek bez vārtsargiem. Sacensības tiesā Latvijas Hokeja federācijas tiesneši.

Sacensības skatītāji var vērot bez maksas.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar