Ekrāna superhakeris Džošs Holovejs – datoru pasaulē esmu pilnīgs čaiņiks

Kādā intervijā aktieris saka – mazliet ironiski, ka drāmas veidotāji izvēlējās šai lomai tieši mani, jo no datoriem es tikpat kā neko nesaprotu.

“Šajā ziņā ļoti atšķiros no saviem trim brāļiem – viņi datorus pārzina kā savu kabatu. Toties man vienmēr ir patikušas spiegu filmas – bērnībā kopā ar tēti aizrautīgi sekoju līdzi Džeimsa Bonda gaitām un sapņoju par spiega karjeru, tāpēc jaunā loma man ir kā radīta,”  stāsta 44 gadus vecais aktieris, kas ir daudzu sieviešu elks un joprojām lepojas ar jauneklīgu izskatu.

Holovejs piedzima medmāsas un muitnieka ģimenē Kalifornijas štatā 1969.gada 20.jūlijā. Ģimene dzīvoja treilerī un bieži izjuta finanšu grūtības. Džošs sāka uz pusslodzi strādāt tuvējā vistu fermā jau 11 gadu vecumā. Pēc vidusskolas beigšanas viņš iestājās augstskolā, taču to pameta finansiālu apsvērumu un intereses trūkuma dēļ. Deviņdesmitajos gados pievilcīgais jauneklis izveidoja veiksmīgu modeļa karjeru un televīzijā debitēja ar lomu seriālā “Eņģelis” (“Angel”).

Zvaigznes un seksa simbola statusu Holovejam atnesa Džeimsa Sojera loma populārajā seriālā “Pazudušie” (“Lost”), kas debitēja 2004.gadā un piedzīvoja veselas sešas sezonas.

2005.gadā “People Magazine” ierindoja Holoveju planētas 50 skaistāko cilvēku sarakstā, bet 2008.gadā viņš tika atzīts par vienu no desmit seksīgākajām televīzijas zvaigznēm.

Holovejs paudis, ka par spīti seksa simbola tēlam, ir ģimenes cilvēks. Viņš jau gandrīz desmit gadu ir laimīgi precējies ar indonēzieti Jesiku Kumalu. Džoša un Jesikas meitiņai Javai pavasarī būs pieci gadiņi, bet pērnruden kļuva zināms, ka pāris gaida pasaulē ierodamies savu otro atvasīti.

“Jā, es zinu, ka patīku sievietēm, un arī viņas man patīk. Būtu liekulīgi to noliegt. Bet mana sieva man uzticas un zina, ka nekad neatļaušos neko vairāk kā vieglu flirtu vai nevainīgu muļķošanos,” teicis aktieris.

Viņš ir pārliecināts, ka viens no laimīgas dzīves priekšnoteikumiem  ir tuvs cilvēks, kas tevi pieņem tādu, kāds esi, cilvēks, ar kuru var dalīties savās izjūtās un pārdzīvojumos.”Man tāds cilvēks ir – mana sieva Jesika, un tieši tāpēc man viņa ir dārga,” viņš teicis.

Latvijas skatītājiem Holovejs pazīstams arī kā aģents Trevors Henevejs kinofilmā “Neiespējamā misija: Rēgu protokols” (“Mission: ImpossibleGhost Protocol”).

Jaunajā spiegu un zinātniskās fantastikas drāmā “Mākslīgais intelekts” kuru televīzijas kanāls “Fox” sāka demonstrēt otrdien, 25. februārī, Holovejs atveido ASV valdības superspiegu Geibrielu Vonu, kas kontrolē globālo informācijas plūsmu, jo viņa smadzenēs, pateicoties īpašam mutāciju gēnam, ir iebūvēta superdatoru mikroshēma.

Foto: fanpop.com

TOP Komentāri

avatar